Mijn favorieten

Definitie van makelaar

ma-ke-laar (de; m,v; meervoud: makelaars, makelaren) 
Tussenpersoon in de handel: makelaar o.g. makelaar in onroerend goed.

Bron: Van Dale
 

Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren, roerende zaken, verzekeringen, op de goederentermijnmarkt of ander roerend, onroerend of registergoed, regelt contracten en (ver)koopafspraken. Een groot deel van het werk bestaat uit het zoeken van (de makelaar van) een geschikte partij om dat bepaalde goed eenmalig mee te verhandelen. De makelaar is dus slechts tussenpersoon en is werkzaam krachtens een overeenkomst van bemiddeling. Het vak wordt de 'makelaardij' genoemd.

Bron: Wikipedia
 
 
 
 

MakelaardijHierboven heeft u kunnen lezen wat een makelaar is en wat hij doet. Dijkstra makelaardij en financieel advies is een ALL-ROUND makelaars-kantoor, maar richt zich voornamelijk op de particuliere woningmarkt.

Dagelijks zijn wij druk bezig om verkopers en kopers op een succcesvolle wijze bij elkaar te brengen. Wanneer een woning wordt gekocht, moeten de meeste kopers daarvoor een hypotheek regelen. Als onafhankelijk hypotheekadviseur kunnen wij u voorzien van een compleet financieel advies, waarbij o.a. berekend wordt hoeveel u kunt lenen, hoe u het beste kunt lenen, wat de beste aflossingsvorm is en waar u het beste kunt lenen. Ook kunnen we voor u een compleet en passend verzekeringspakket regelen.

Door de jarenlange ervaring als taxatuer, kan Dijkstra makelaardij en financieel advies de waarde van uw onroerende zaak bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een waardering voor bijvoorbeeld verkoop of koop van een woning, een taxatie t.b.v. een hypotheek, boedelscheiding, belastingzaken of voor andere doeleinden.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring