Taxatierapport

Gevalideerd taxatierapport

Als je een huis koopt vraagt de hypotheekverstrekker om en gevalideerd (NWWI) taxatierapport. Dat is ook het geval als je je hypotheek wilt aanpassen, bijvoorbeeld voor het verbouwen van je woning. De geldverstrekker wil weten wat de woning waard is en wat de bouwkundige staat is. Het NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Zij controleren het rapport op kwaliteit en zien er op toe dat elk rapport volgens de vastgestelde richtlijnen is opgemaakt. 

Snel en betrouwbaar

De Register-Taxateurs van Dijkstra Makelaardij maken vlot en betrouwbaar een NWWI gevalideerd taxatierapport voor je op. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRTV) en de Taxateurs Unie. Dankzij de verplichte periodieke hercertificering blijft onze kennis en kwaliteit up-to-date. Uiteraard werken wij volgens de laatste richtlijnen.

Dijkstra makelaardij is dus bij uitstek geschikt om een deskundige taxatie voor u uit te voeren.


Taxaties

Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning omdat je er over nadenkt je woning te gaan verkopen? Dan kun je bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Een gevalideerd taxatierapport is in zo’n geval niet nodig.