Huis verkopen 

Makelaar Westerkwartier

Je wilt je huis verkopen? Dijkstra Makelaardij is dé NVM makelaar van het Westerkwartier en de stad Groningen! Wij gaan voor het beste resultaat en een 100% tevreden klant. Wij combineren een goede service met uitgebreide marketing voor de beste promotie van jouw huis. We houden je constant op de hoogte gedurende het hele proces. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat alle juridische zaken goed geregeld zijn.

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende én gratis waardebepaling

Verkoop

Zorgeloos je huis verkopen, dat doe je met Dijkstra Makelaardij!

  • Al meer dan 50 jaar ervaring in Groningen, regio Westerkwartier

  • Altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies

  • Kundig team met de gezellige sfeer van een familiebedrijf

  • Alle financiële diensten onder één dak

Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Alles onder één dak

Dijkstra Makelaardij is een echt familiebedrijf! Al sinds 1963 zijn wij makelaar in het Westerkwartier en de stad Groningen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de huizenmarkt in deze regio op ons duimpje.

Wil je je huis verkopen? Je opdracht is bij ons in goede handen. Onder hetzelfde dak vind je bij ons ook onafhankelijk hypotheek advies, verzekeringen en pensioenen. Ons team bestaat uit 12 kundige mensen. Samen zetten wij alles op alles om jouw woonwensen waar te maken. Wij zorgen dat onderling alles goed op elkaar afgestemd wordt, wel zo handig toch?

Succesvol je woning verkopen? Dat doe je met Dijkstra Makelaardij!

Succesvol je huis verkopen in 6 stappen

Een huis verkopen doe je maar een paar keer in je leven, daarom is het logisch dat je je afvraagt wat er allemaal bij komt kijken. In de volgende 6 stappen laten we zien hoe het verkoopproces er uit ziet. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. 

Stap 1

Voordat de makelaar bij jou langs komt hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar jouw woning. Op die manier kunnen we een goede vraagprijs bepalen een op maat gemaakte verkoopstrategie uitwerken. Tijdens het eerste gesprek bekijken we niet alleen je woning maar leren we ook graag jou als verkoper kennen. 

Stap 2

In deze fase bereiden wij samen met jou de verkoop van je woning voor. De juiste presentatie maakt het verschil. Er komt een professionele woningfotograaf voor foto’s, 360 graden foto’s video, 3D scan en digitale plattegronden. We schrijven een pakkende verkooptekst en ondersteunen bij het voldoen aan de informatieplicht.

Stap 3

Wij weten de juiste doelgroep te bepalen en halen alles uit de kast om deze te bereiken. We kiezen altijd voor een zeer uitgebreide publicatie op funda en maken een campagne op social media. 

Stap 4

Wij nemen alle tijd voor bezichtigingen én stippelen een strategie uit die leidt tot het beste bod. We onderhandelen slim over de prijs en voorwaarden om voor jou als verkoper het beste resultaat te behalen.

Stap 5

Na het geaccepteerde bod doen wij al het administratieve en juridische werk voor jou. We zien erop toe dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. 

Stap 6

Na het verlopen van de ontbindende voorwaarden is de verkoop definitief. Tijd voor champagne! Ook tijd om de verhuizing te regelen. Van ons krijg je gratis 5 verhuisdozen. Wil je je verhuizing uit handen geven? Vraag dan een offerte aan bij Jan de Jong Verhuizingen.
De laatste stap is de overdracht bij de notaris. We blijven altijd beschikbaar voor vragen.

Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’
voor een duidelijk overzicht.