NVM Makelaar Groningen

NVM Makelaar Groningen

Ons team staat voor je klaar! 

Gezocht op NVM Makelaar Groningen? Welkom bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies.
Een verkooptraject duurt gemiddeld drie maanden. Wij staan in deze periode graag naast je. Voor support, voor antwoord op al je vragen en om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Bovendien zorgen wij er voor dat alle juridische zaken goed geregeld worden. 

Een huis is meer dan stenen. Het is jouw thuis. Verkopen doe je niet zomaar, dat is een belangrijke beslissing in je leven. Daar helpen wij graag zorgvuldig bij. 

Niet alleen op het gebied van makelaardij. Ook voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen hebben wij onze eigen onafhankelijke adviseurs. Zo vind je alles onder één dak, handig toch? 

60 jaar ervaring in Groningen & Westerkwartier

NVM Makelaar Groningen

  • Altijd eerlijk en onderbouwd advies
  • We nemen uitgebreid de tijd voor jou en de kijkers
  • Onze eigen marketeer zorgt voor een zo groot mogelijk bereik
  • Korte lijntjes, constant op de hoogte via Whatsapp
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,4
15 juli 2024

Makelaar die de lokale markt goed kent. Deskundig, goede info over de stappen die in overleg worden genomen.

Dhr. Vervat
8 juli 2024

Zeer goed en vakkundig geholpen door Jeroen!! Meedenkend, oplossingsgericht, empathisch en goed bereikbaar.

Een funda gebruiker
29 juni 2024

Goed contact vanaf het eerste moment dat de makelaar over de drempel stapte. Na gunning werd er vlot afspraken gemaakt over foto's maken en een groepsapp waarbij alle informatie vlot werd gedeeld. De bezichtigingen zijn goed begeleid, dit leidde tot tekening van het voorlopig koopcontract binnen 1 week. Zeer tevreden

Een funda gebruiker
6 juni 2024

Fijne manier v communiceren Behulpzaam Veel kennis v zaken Netjes Oplossingsgericht Gemotiveerd Prettig mens

Mevr. Niestijl
1 juni 2024

De medewerkers van Makelaar Dijkstra (Zuidhorn/Marum) zijn deskundig en geven een goede begeleiding bij het kopen van je nieuwe huis.

Een funda gebruiker
30 mei 2024

Onze woning is door Dijkstra makelaars Zuidhorn verkocht. Vanaf de aanloop tot en met afwikkeling gaan ze zeer professioneel te werk. Alles is altijd 100% duidelijk en glashelder. Deze makelaar neemt echt alles uit handen, omdat wij fulltime werken is dat echt ideaal. Van A tot Z alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Zeer aanbevelingswaardig!

Dhr. Bosgraaf
28 mei 2024

Prettig en informeel contact, fijn advies gekregen mbt de hoogte van mijn bod en ook goed ondersteund in juridische kant (alle documenten mbt aanschaf). Betrouwbare partij en prettig mee samen te werken!

Een funda gebruiker
8 mei 2024

Direct beschikbaar, nemen de tijd om je door het hele proces, alle risico's, alle voor- en nadelen heen te praten. Qua bieden excellente strategie. Eerste bod in een moeilijke markt en in één keer raak. Bij het vorige pand ook al, dus de kans dat het puur toeval is wordt toch wel klein zo. Verder is de hele houding serieus, precies en zonder veel overbodigheden. Erg prettig.

Arjan Klok
2 april 2024

Zeer prettige en betrouwbare makelaar. Staan altijd voor je klaar. Geven deskundig advies op meerdere gebieden.

Een funda gebruiker
13 maart 2024

Doortastende makelaar met gedegen kennis van zaken. Binnen 3 dagen een huis gekocht, veel vertrouwen in makelaardij en financieel advies Dijkstra, meedenkend, grondig en deskundig.

Mariken de Nooy

NVM Makelaar Groningen - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling NVM Makelaar Groningen

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met NVM makelaar Groningen.

Altijd een stapje extra

Wij kennen de huizenmarkt in Groningen en Westerkwartier als onze broekzak. We hebben een kantoor in Zuidhorn en in Marum. Doordat wij zijn aangesloten bij branchevereniging NVM kun je rekenen op kwaliteit. Ons team wordt jaarlijks bijgeschoold. 

Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’

Kortom; wij zijn jouw pro actieve NVM makelaar Groningen!