NVM Makelaar Groningen

NVM Makelaar Groningen

Ons team staat voor je klaar! 

Gezocht op NVM Makelaar Groningen? Welkom bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies.
Een verkooptraject duurt gemiddeld drie maanden. Wij staan in deze periode graag naast je. Voor support, voor antwoord op al je vragen en om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Bovendien zorgen wij er voor dat alle juridische zaken goed geregeld worden. 

Een huis is meer dan stenen. Het is jouw thuis. Verkopen doe je niet zomaar, dat is een belangrijke beslissing in je leven. Daar helpen wij graag zorgvuldig bij. 

Niet alleen op het gebied van makelaardij. Ook voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen hebben wij onze eigen onafhankelijke adviseurs. Zo vind je alles onder één dak, handig toch? 

60 jaar ervaring in Groningen & Westerkwartier

NVM Makelaar Groningen

  • Altijd eerlijk en onderbouwd advies
  • We nemen uitgebreid de tijd voor jou en de kijkers
  • Onze eigen marketeer zorgt voor een zo groot mogelijk bereik
  • Korte lijntjes, constant op de hoogte via Whatsapp
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,4
26 september 2023

Nemen echt de tijd voor je. Zijn flexibel en erg professioneel. Hoge kwaliteit van werk en doen er alles aan om het huis tegen de juiste voorwaarden te verkopen. Aanrader!

Een funda gebruiker
21 september 2023

Prima, gezamenlijke appgroep aangemaakt waarin we van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden werden.

Een funda gebruiker
19 september 2023

Alles is goed verlopen, ze waren makkelijk te bereiken en het contact was goed! Verder zijn ze al hun beloftes en afspraken nagekomen!

Niels Pera
25 augustus 2023

Zeer tevreden met het hele proces en de afhandeling. Dikke complimenten. Zeker aan te raden aan alle bewoners in en rondom Zuidhorn.

Een funda gebruiker
11 juli 2023

Prima contact. Prettige en ongedwongen overlegmomenten. Passende adviezen. En uiteindelijk een goed verkoopresultaten.

Een funda gebruiker
14 juni 2023

Wij hadden vanaf het begin van de zoektocht naar een woning goed contact met het makelaarskantoor. Zij hebben ons goed begeleid door het hele traject van aankoop van de woning, hypotheek aanvraag en de verkoop van de huidige woning. Wij zijn erg tevreden.

Dhr. Bram IJbema
30 maart 2023

De makelaar was zeer behulpzaam, was goed in het onderhouden van contacten en gaf het juiste advies met betrekking tot de aankoop van onze woning. Wij adviseren deze makelaar zeker weten!

Een funda gebruiker
27 januari 2023

Dijkstra is een hele fijne makelaar, die ons heel deskundig heeft geholpen met zowel de hypotheek als het aankopen van de woning. Een aanrader!

Een funda gebruiker
20 december 2022

Het was een lang traject, maar gelukkig met een goed einde! Douwe Dijkstra heeft me bijna 3 jaar bijgestaan bij het zoeken naar een huis. Hij heeft kennis, is altijd bereikbaar en een prettig persoon in de omgang. Heel blij met de keuze om dit traject samen met hem te doen!

Een funda gebruiker
1 december 2022

Makkelijk en snel contact, vakkundig en kritisch meegedacht bij het zoeken naar en aankopen van mijn huis. Goed zicht op de Groningse markt en voor- en nadelen van verschillende wijken. Huis voor een scherpe prijs aan kunnen kopen. Al met al zeer tevreden over de dienstverlening.

Een funda gebruiker

NVM Makelaar Groningen - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling NVM Makelaar Groningen

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met NVM makelaar Groningen.

Altijd een stapje extra

Wij kennen de huizenmarkt in Groningen en Westerkwartier als onze broekzak. We hebben een kantoor in Zuidhorn en in Marum. Doordat wij zijn aangesloten bij branchevereniging NVM kun je rekenen op kwaliteit. Ons team wordt jaarlijks bijgeschoold. 

Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’

Kortom; wij zijn jouw pro actieve NVM makelaar Groningen!