NVM Makelaar Groningen

NVM Makelaar Groningen

Ons team staat voor je klaar! 

Gezocht op NVM Makelaar Groningen? Welkom bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies.
Een verkooptraject duurt gemiddeld drie maanden. Wij staan in deze periode graag naast je. Voor support, voor antwoord op al je vragen en om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Bovendien zorgen wij er voor dat alle juridische zaken goed geregeld worden. 

Een huis is meer dan stenen. Het is jouw thuis. Verkopen doe je niet zomaar, dat is een belangrijke beslissing in je leven. Daar helpen wij graag zorgvuldig bij. 

Niet alleen op het gebied van makelaardij. Ook voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen hebben wij onze eigen onafhankelijke adviseurs. Zo vind je alles onder één dak, handig toch? 

60 jaar ervaring in Groningen & Westerkwartier

NVM Makelaar Groningen

  • Altijd eerlijk en onderbouwd advies
  • We nemen uitgebreid de tijd voor jou en de kijkers
  • Onze eigen marketeer zorgt voor een zo groot mogelijk bereik
  • Korte lijntjes, constant op de hoogte via Whatsapp
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,4
31 mei 2023

Prima makelaar. Deskundig, goed bereikbaar, en goed in de onderhandeling. Overdracht bij notaris moet nog plaats vinden, dus hele traject en eventuele nazorg kan ik nog niet beoordelen.

Een funda gebruiker
11 mei 2023

Goed advies, begeleiding, bereikbaarheid en communicatie. We zijn tevreden over het verloop van de verkoop.

Een funda gebruiker
8 mei 2023

Het contact met de verkopende makelaar Dijkstra was zeer prettig ook de adviezen die ik heb mogen ontvangen zijn zeer gewaardeerd door mij, de begeleiding in dit hele proces en de transparantie zijn door mij als zeer positief ontvangen.

Dhr. Harrie Posthumus
8 mei 2023

Albert heeft alles super geregeld voor ons.. erg vriendelijk en vlot alles geregeld.. ook is ie telefonisch goed bereikbaar!

ben elsinga
11 april 2023

Het contact was goed en de makelaar was goed bereikbaar voor ons. We konden met onze vragen bij ze terecht.

Een funda gebruiker
30 maart 2023

De makelaar was zeer behulpzaam, was goed in het onderhouden van contacten en gaf het juiste advies met betrekking tot de aankoop van onze woning. Wij adviseren deze makelaar zeker weten!

Een funda gebruiker
27 januari 2023

Dijkstra is een hele fijne makelaar, die ons heel deskundig heeft geholpen met zowel de hypotheek als het aankopen van de woning. Een aanrader!

Een funda gebruiker
20 december 2022

Het was een lang traject, maar gelukkig met een goed einde! Douwe Dijkstra heeft me bijna 3 jaar bijgestaan bij het zoeken naar een huis. Hij heeft kennis, is altijd bereikbaar en een prettig persoon in de omgang. Heel blij met de keuze om dit traject samen met hem te doen!

Een funda gebruiker
1 december 2022

Makkelijk en snel contact, vakkundig en kritisch meegedacht bij het zoeken naar en aankopen van mijn huis. Goed zicht op de Groningse markt en voor- en nadelen van verschillende wijken. Huis voor een scherpe prijs aan kunnen kopen. Al met al zeer tevreden over de dienstverlening.

Een funda gebruiker
31 augustus 2022

Erg prettige samenwerking! Het contact verliep altijd soepel en we zijn goed geadviseerd en ondersteund bij de aankoop van onze woning.

Een funda gebruiker

NVM Makelaar Groningen - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling NVM Makelaar Groningen

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met NVM makelaar Groningen.

Altijd een stapje extra

Wij kennen de huizenmarkt in Groningen en Westerkwartier als onze broekzak. We hebben een kantoor in Zuidhorn en in Marum. Doordat wij zijn aangesloten bij branchevereniging NVM kun je rekenen op kwaliteit. Ons team wordt jaarlijks bijgeschoold. 

Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’

Kortom; wij zijn jouw pro actieve NVM makelaar Groningen!