NVM Makelaar Groningen

NVM Makelaar Groningen

Ons team staat voor je klaar! 

Gezocht op NVM Makelaar Groningen? Welkom bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies.
Een verkooptraject duurt gemiddeld drie maanden. Wij staan in deze periode graag naast je. Voor support, voor antwoord op al je vragen en om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Bovendien zorgen wij er voor dat alle juridische zaken goed geregeld worden. 

Een huis is meer dan stenen. Het is jouw thuis. Verkopen doe je niet zomaar, dat is een belangrijke beslissing in je leven. Daar helpen wij graag zorgvuldig bij. 

Niet alleen op het gebied van makelaardij. Ook voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen hebben wij onze eigen onafhankelijke adviseurs. Zo vind je alles onder één dak, handig toch? 

60 jaar ervaring in Groningen & Westerkwartier

NVM Makelaar Groningen

  • Altijd eerlijk en onderbouwd advies
  • We nemen uitgebreid de tijd voor jou en de kijkers
  • Onze eigen marketeer zorgt voor een zo groot mogelijk bereik
  • Korte lijntjes, constant op de hoogte via Whatsapp
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,4
15 april 2024

Erg goed geholpen bij zowel de verkoop van mijn woning als de aankoop van mijn nieuwe woning door Albert en Jeroen. Heldere stap voor stap begeleiding en korte lijntjes in het contact.

Roy Homan
12 april 2024

Erg deskundig, efficiënt en scherp geprijsd. Fijn contact met de makelaar Douwe, maar ook met mensen op kantoor o.a. Fennie. Fijne mensen, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Een funda gebruiker
11 april 2024

De makelaar doet er alles aan om de woning zo goed mogelijk op de markt te brengen. De goede communicatie rondom het verkoopproces maakt het erg prettig werken met deze makelaar. Voor de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij dan ook gebruik gemaakt van Dijkstra.

Dhr. Hans Feimann
9 april 2024

Het contact met de makelaar bij de verkoop van mijn huis verliep prima. Vragen werden vlot behandeld en ik werd snel op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen.

Een funda gebruiker
2 april 2024

Prima familiebedrijf is Dijkstra. Ze zijn vriendelijk en toegankelijk. Onze makelaar had het ontzettend druk en voelden ons daardoor niet altijd even belangrijk. Verder zijn alle afspraken nagekomen en hebben we een prima bedrag gekregen bij de verkoop.

Een funda gebruiker
2 april 2024

Zeer prettige en betrouwbare makelaar. Staan altijd voor je klaar. Geven deskundig advies op meerdere gebieden.

Een funda gebruiker
13 maart 2024

Doortastende makelaar met gedegen kennis van zaken. Binnen 3 dagen een huis gekocht, veel vertrouwen in makelaardij en financieel advies Dijkstra, meedenkend, grondig en deskundig.

Mariken de Nooy
8 december 2023

De communicatie verliep heel prettig met alle mensen van dit kantoor. Ik vind ze professioneel en tevens warm in de contactmomenten. Uitstekende uitleg bij vragen. De makelaar was heel relaxed en tegelijk alert en accuraat.

Dhr. Martin Voogd
16 november 2023

Erg tevreden! Ideaal dat alles voor je geregeld wordt, echt overal wordt aan gedacht. Deskundige adviezen en duidelijke communicatie. Ons droomhuis weten te bemachtigen met jullie hulp.

Een funda gebruiker
9 november 2023

Dit was een hele fijne ervaring. Door de goeie service en deskundigheid zijn we zeer goed geholpen.

Dhr. T. van Geffen

NVM Makelaar Groningen - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling NVM Makelaar Groningen

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met NVM makelaar Groningen.

Altijd een stapje extra

Wij kennen de huizenmarkt in Groningen en Westerkwartier als onze broekzak. We hebben een kantoor in Zuidhorn en in Marum. Doordat wij zijn aangesloten bij branchevereniging NVM kun je rekenen op kwaliteit. Ons team wordt jaarlijks bijgeschoold. 

Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’

Kortom; wij zijn jouw pro actieve NVM makelaar Groningen!