Makelaar Marum

Wij helpen je graag met het verkopen van je woning in Marum

Heb je gezocht op 'Makelaar Marum'? Dan ben je op de juiste pagina uitgekomen! Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies helpt je graag. Wij zijn een full service makelaarskantoor gevestigd in Marum en Zuidhorn. Vanuit onze twee vestigingen bedienen wij het hele Westerkwartier met meer dan 60 jaar ervaring. Naast makelaardij kun je bij ons ook terecht voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen. Op die manier vind je alles onder één dak. Wel zo handig toch? 

Jouw makelaar in Marum

Wij zijn jouw actieve makelaar met 60 jaar ervaring

  • Optimale inzet van marketing voor de verkoop van jouw woning
  • Gemakkelijk en snel contact via Whatsapp
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de kijkers van jouw woning
  • Samen gaan we voor de beste opbrengst

Makelaar Marum, we staan voor je klaar!

Je woning verkopen in Marum is een belangrijke stap in je leven. Daar komt naast veel werk ook emotie bij kijken. Je huis is een plek waar veel herinneringen liggen. Daarom wil je natuurlijk met een goed gevoel je woning verkopen.

Niet alleen de makelaar maar ons hele team van 12 enthousiaste medewerkers staat voor jou klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download hier onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’ om een goed beeld te krijgen van wat makelaar Marum voor jou kan betekenen. 

8 mei 2024

Direct beschikbaar, nemen de tijd om je door het hele proces, alle risico's, alle voor- en nadelen heen te praten. Qua bieden excellente strategie. Eerste bod in een moeilijke markt en in één keer raak. Bij het vorige pand ook al, dus de kans dat het puur toeval is wordt toch wel klein zo. Verder is de hele houding serieus, precies en zonder veel overbodigheden. Erg prettig.

Arjan Klok
8 mei 2024

Samenwerking verliep goed, volgens verwachting. Vlotte respons. Stipt in nakomen afspraken. Vakkundige makelaar, prettig in contact.

Een funda gebruiker
29 april 2024

Contact vlot, volgt niet alleen maar denkt echt mee. Verkoopstrategie goed onderbouwd. Nemen de tijd om je mee te nemen in het proces en alles wat je er voor te regelen hebt.

Arjan Klok
29 april 2024

Dijkstra Makelaardij: nuchter, betrouwbaar, onderhandelt scherp en communiceert snel. Met deze makelaar hebben we nu al twee huizen gekocht en beide huizen bij de eerste bieding gekregen!

Een funda gebruiker
15 april 2024

Erg goed geholpen bij zowel de verkoop van mijn woning als de aankoop van mijn nieuwe woning door Albert en Jeroen. Heldere stap voor stap begeleiding en korte lijntjes in het contact.

Roy Homan
12 april 2024

Erg deskundig, efficiënt en scherp geprijsd. Fijn contact met de makelaar Douwe, maar ook met mensen op kantoor o.a. Fennie. Fijne mensen, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Een funda gebruiker
2 april 2024

Zeer prettige en betrouwbare makelaar. Staan altijd voor je klaar. Geven deskundig advies op meerdere gebieden.

Een funda gebruiker
13 maart 2024

Doortastende makelaar met gedegen kennis van zaken. Binnen 3 dagen een huis gekocht, veel vertrouwen in makelaardij en financieel advies Dijkstra, meedenkend, grondig en deskundig.

Mariken de Nooy
8 december 2023

De communicatie verliep heel prettig met alle mensen van dit kantoor. Ik vind ze professioneel en tevens warm in de contactmomenten. Uitstekende uitleg bij vragen. De makelaar was heel relaxed en tegelijk alert en accuraat.

Dhr. Martin Voogd
16 november 2023

Erg tevreden! Ideaal dat alles voor je geregeld wordt, echt overal wordt aan gedacht. Deskundige adviezen en duidelijke communicatie. Ons droomhuis weten te bemachtigen met jullie hulp.

Een funda gebruiker

Makelaar Marum - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling makelaar Marum

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling door makelaar Marum. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak.