Makelaar Marum

Wij helpen je graag met het verkopen van je woning in Marum

Heb je gezocht op 'Makelaar Marum'? Dan ben je op de juiste pagina uitgekomen! Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies helpt je graag. Wij zijn een full service makelaarskantoor gevestigd in Marum en Zuidhorn. Vanuit onze twee vestigingen bedienen wij het hele Westerkwartier met meer dan 60 jaar ervaring. Naast makelaardij kun je bij ons ook terecht voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen. Op die manier vind je alles onder één dak. Wel zo handig toch? 

Jouw makelaar in Marum

Wij zijn jouw actieve makelaar met 60 jaar ervaring

  • Optimale inzet van marketing voor de verkoop van jouw woning
  • Gemakkelijk en snel contact via Whatsapp
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de kijkers van jouw woning
  • Samen gaan we voor de beste opbrengst

Makelaar Marum, we staan voor je klaar!

Je woning verkopen in Marum is een belangrijke stap in je leven. Daar komt naast veel werk ook emotie bij kijken. Je huis is een plek waar veel herinneringen liggen. Daarom wil je natuurlijk met een goed gevoel je woning verkopen.

Niet alleen de makelaar maar ons hele team van 12 enthousiaste medewerkers staat voor jou klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download hier onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’ om een goed beeld te krijgen van wat makelaar Marum voor jou kan betekenen. 

17 november 2023

Zeer vriendelijke en deskundige makelaar en die zich voor 100% inzet voor de klant. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken over jou woning.

Een funda gebruiker
16 november 2023

Erg tevreden! Ideaal dat alles voor je geregeld wordt, echt overal wordt aan gedacht. Deskundige adviezen en duidelijke communicatie. Ons droomhuis weten te bemachtigen met jullie hulp.

Een funda gebruiker
10 november 2023

Fijne en betrouwbare makelaar. Wij hebben twee keer een huis gekocht l/verkocht bij Dijkstra en dat is ons erg goed bevallen

Een funda gebruiker
9 november 2023

Dit was een hele fijne ervaring. Door de goeie service en deskundigheid zijn we zeer goed geholpen.

Dhr. T. van Geffen
7 november 2023

Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.

Een funda gebruiker
6 november 2023

van begin tot einde prima sparring partners! Kan Dijkstra zeker aanbevelen! denken goed met de klant mee en zijn deskundig op alle facetten van de verkoop en financiering van woningen

Een funda gebruiker
31 oktober 2023

Alles prima geregeld! Kennis van markt en verkopen. Makkelijk aanspreekbaar voor vragen e.d. Ook de financiering is daar prima te regelen.

Een funda gebruiker
31 oktober 2023

Goed en open contact, van te voren goed besproken wat te verwachten tijdens de bezichtigingen. Nadien kundig advies gekregen over de vervolgstappen. Hierin wordt in overleg taken uitgevoerd zoals hypotheek en bijkomende zaken met betrekking tot de woning zoals vloer controle etc . Staan per whatsapp of telefonisch altijd klaar je vragen te beantwoorden.

Een funda gebruiker
30 oktober 2023

Het gene wat ik minder vond, was dat de kopers NIET direct bij de eerste bezichtiging te horen en gezien kregen, dat wij scheuren in huis hadden, waardoor er gedoe ontstond nadat ze aangaven het huis te willen kopen. Dit leverde veel stress op.

Evelien Barneveld
14 juni 2023

Wij hadden vanaf het begin van de zoektocht naar een woning goed contact met het makelaarskantoor. Zij hebben ons goed begeleid door het hele traject van aankoop van de woning, hypotheek aanvraag en de verkoop van de huidige woning. Wij zijn erg tevreden.

Dhr. Bram IJbema

Makelaar Marum - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling makelaar Marum

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling door makelaar Marum. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak.