Makelaar Marum

Wij helpen je graag met het verkopen van je woning in Marum

Heb je gezocht op 'Makelaar Marum'? Dan ben je op de juiste pagina uitgekomen! Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies helpt je graag. Wij zijn een full service makelaarskantoor gevestigd in Marum en Zuidhorn. Vanuit onze twee vestigingen bedienen wij het hele Westerkwartier met meer dan 60 jaar ervaring. Naast makelaardij kun je bij ons ook terecht voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen. Op die manier vind je alles onder één dak. Wel zo handig toch? 

Jouw makelaar in Marum

Wij zijn jouw actieve makelaar met 60 jaar ervaring

  • Optimale inzet van marketing voor de verkoop van jouw woning
  • Gemakkelijk en snel contact via Whatsapp
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de kijkers van jouw woning
  • Samen gaan we voor de beste opbrengst

Makelaar Marum, we staan voor je klaar!

Je woning verkopen in Marum is een belangrijke stap in je leven. Daar komt naast veel werk ook emotie bij kijken. Je huis is een plek waar veel herinneringen liggen. Daarom wil je natuurlijk met een goed gevoel je woning verkopen.

Niet alleen de makelaar maar ons hele team van 12 enthousiaste medewerkers staat voor jou klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download hier onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’ om een goed beeld te krijgen van wat makelaar Marum voor jou kan betekenen. 

31 mei 2023

Prima makelaar. Deskundig, goed bereikbaar, en goed in de onderhandeling. Overdracht bij notaris moet nog plaats vinden, dus hele traject en eventuele nazorg kan ik nog niet beoordelen.

Een funda gebruiker
11 mei 2023

Goed advies, begeleiding, bereikbaarheid en communicatie. We zijn tevreden over het verloop van de verkoop.

Een funda gebruiker
8 mei 2023

Het contact met de verkopende makelaar Dijkstra was zeer prettig ook de adviezen die ik heb mogen ontvangen zijn zeer gewaardeerd door mij, de begeleiding in dit hele proces en de transparantie zijn door mij als zeer positief ontvangen.

Dhr. Harrie Posthumus
8 mei 2023

Albert heeft alles super geregeld voor ons.. erg vriendelijk en vlot alles geregeld.. ook is ie telefonisch goed bereikbaar!

ben elsinga
11 april 2023

Het contact was goed en de makelaar was goed bereikbaar voor ons. We konden met onze vragen bij ze terecht.

Een funda gebruiker
30 maart 2023

De makelaar was zeer behulpzaam, was goed in het onderhouden van contacten en gaf het juiste advies met betrekking tot de aankoop van onze woning. Wij adviseren deze makelaar zeker weten!

Een funda gebruiker
27 januari 2023

Dijkstra is een hele fijne makelaar, die ons heel deskundig heeft geholpen met zowel de hypotheek als het aankopen van de woning. Een aanrader!

Een funda gebruiker
20 december 2022

Het was een lang traject, maar gelukkig met een goed einde! Douwe Dijkstra heeft me bijna 3 jaar bijgestaan bij het zoeken naar een huis. Hij heeft kennis, is altijd bereikbaar en een prettig persoon in de omgang. Heel blij met de keuze om dit traject samen met hem te doen!

Een funda gebruiker
1 december 2022

Makkelijk en snel contact, vakkundig en kritisch meegedacht bij het zoeken naar en aankopen van mijn huis. Goed zicht op de Groningse markt en voor- en nadelen van verschillende wijken. Huis voor een scherpe prijs aan kunnen kopen. Al met al zeer tevreden over de dienstverlening.

Een funda gebruiker
31 augustus 2022

Erg prettige samenwerking! Het contact verliep altijd soepel en we zijn goed geadviseerd en ondersteund bij de aankoop van onze woning.

Een funda gebruiker

Makelaar Marum - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling makelaar Marum

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling door makelaar Marum. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak.