Makelaar Grootegast

Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning in Grootegast

Heb je gezocht op 'makelaar Grootegast'? Dan vind je bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies waar je naar op zoek bent! Wij zijn een full service makelaarskantoor met maar liefst 60 jaar ervaring in regio Westerkwartier en stad Groningen. Naast makelaardij kun je bij ons ook terecht voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen. We bieden jou het gemak van alles onder één dak. Handig toch? 

Benieuwd wat verkopers en kopers van onze dienstverlening vinden? Lees hieronder de recensies.

NVM makelaar Grootegast

Wij zijn jouw actieve makelaar en kennen Grootegast en omgeving als onze broekzak! 

  • Optimale marketing om jouw woning goed onder de aandacht te brengen 
  • Korte lijntjes en gemakkelijk contact via Whatsapp
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de kijkers van jouw woning
  • Samen gaan we voor de beste opbrengst
31 mei 2023

Prima makelaar. Deskundig, goed bereikbaar, en goed in de onderhandeling. Overdracht bij notaris moet nog plaats vinden, dus hele traject en eventuele nazorg kan ik nog niet beoordelen.

Een funda gebruiker
11 mei 2023

Goed advies, begeleiding, bereikbaarheid en communicatie. We zijn tevreden over het verloop van de verkoop.

Een funda gebruiker
8 mei 2023

Het contact met de verkopende makelaar Dijkstra was zeer prettig ook de adviezen die ik heb mogen ontvangen zijn zeer gewaardeerd door mij, de begeleiding in dit hele proces en de transparantie zijn door mij als zeer positief ontvangen.

Dhr. Harrie Posthumus
8 mei 2023

Albert heeft alles super geregeld voor ons.. erg vriendelijk en vlot alles geregeld.. ook is ie telefonisch goed bereikbaar!

ben elsinga
11 april 2023

Het contact was goed en de makelaar was goed bereikbaar voor ons. We konden met onze vragen bij ze terecht.

Een funda gebruiker
30 maart 2023

De makelaar was zeer behulpzaam, was goed in het onderhouden van contacten en gaf het juiste advies met betrekking tot de aankoop van onze woning. Wij adviseren deze makelaar zeker weten!

Een funda gebruiker
27 januari 2023

Dijkstra is een hele fijne makelaar, die ons heel deskundig heeft geholpen met zowel de hypotheek als het aankopen van de woning. Een aanrader!

Een funda gebruiker
20 december 2022

Het was een lang traject, maar gelukkig met een goed einde! Douwe Dijkstra heeft me bijna 3 jaar bijgestaan bij het zoeken naar een huis. Hij heeft kennis, is altijd bereikbaar en een prettig persoon in de omgang. Heel blij met de keuze om dit traject samen met hem te doen!

Een funda gebruiker
1 december 2022

Makkelijk en snel contact, vakkundig en kritisch meegedacht bij het zoeken naar en aankopen van mijn huis. Goed zicht op de Groningse markt en voor- en nadelen van verschillende wijken. Huis voor een scherpe prijs aan kunnen kopen. Al met al zeer tevreden over de dienstverlening.

Een funda gebruiker
31 augustus 2022

Erg prettige samenwerking! Het contact verliep altijd soepel en we zijn goed geadviseerd en ondersteund bij de aankoop van onze woning.

Een funda gebruiker

Ons deskundige team staat voor je klaar!

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring met woningen verkopen. Sinds 1963 is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies actief in Grootegast en omgeving. Wij kennen de huizenmarkt als onze broekzak en zullen altijd een eerlijk en doordacht advies geven. Wij combineren een optimale service met de beste marketing voor jouw woning. 

Niet alleen de makelaar maar ons hele team van 12 enthousiaste medewerkers staat voor jou klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’ en ontdek wat makelaar Grootegast voor jou kan betekenen. 

Makelaar Grootegast - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling makelaar Grootegast

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met makelaar Grootegast.