Makelaar Grootegast

Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning in Grootegast

Heb je gezocht op 'makelaar Grootegast'? Dan vind je bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies waar je naar op zoek bent! Wij zijn een full service makelaarskantoor met maar liefst 60 jaar ervaring in regio Westerkwartier en stad Groningen. Naast makelaardij kun je bij ons ook terecht voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen. We bieden jou het gemak van alles onder één dak. Handig toch? 

Benieuwd wat verkopers en kopers van onze dienstverlening vinden? Lees hieronder de recensies.

NVM makelaar Grootegast

Wij zijn jouw actieve makelaar en kennen Grootegast en omgeving als onze broekzak! 

  • Optimale marketing om jouw woning goed onder de aandacht te brengen 
  • Korte lijntjes en gemakkelijk contact via Whatsapp
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de kijkers van jouw woning
  • Samen gaan we voor de beste opbrengst
15 april 2024

Erg goed geholpen bij zowel de verkoop van mijn woning als de aankoop van mijn nieuwe woning door Albert en Jeroen. Heldere stap voor stap begeleiding en korte lijntjes in het contact.

Roy Homan
12 april 2024

Erg deskundig, efficiënt en scherp geprijsd. Fijn contact met de makelaar Douwe, maar ook met mensen op kantoor o.a. Fennie. Fijne mensen, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Een funda gebruiker
11 april 2024

De makelaar doet er alles aan om de woning zo goed mogelijk op de markt te brengen. De goede communicatie rondom het verkoopproces maakt het erg prettig werken met deze makelaar. Voor de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij dan ook gebruik gemaakt van Dijkstra.

Dhr. Hans Feimann
9 april 2024

Het contact met de makelaar bij de verkoop van mijn huis verliep prima. Vragen werden vlot behandeld en ik werd snel op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen.

Een funda gebruiker
2 april 2024

Prima familiebedrijf is Dijkstra. Ze zijn vriendelijk en toegankelijk. Onze makelaar had het ontzettend druk en voelden ons daardoor niet altijd even belangrijk. Verder zijn alle afspraken nagekomen en hebben we een prima bedrag gekregen bij de verkoop.

Een funda gebruiker
2 april 2024

Zeer prettige en betrouwbare makelaar. Staan altijd voor je klaar. Geven deskundig advies op meerdere gebieden.

Een funda gebruiker
13 maart 2024

Doortastende makelaar met gedegen kennis van zaken. Binnen 3 dagen een huis gekocht, veel vertrouwen in makelaardij en financieel advies Dijkstra, meedenkend, grondig en deskundig.

Mariken de Nooy
8 december 2023

De communicatie verliep heel prettig met alle mensen van dit kantoor. Ik vind ze professioneel en tevens warm in de contactmomenten. Uitstekende uitleg bij vragen. De makelaar was heel relaxed en tegelijk alert en accuraat.

Dhr. Martin Voogd
16 november 2023

Erg tevreden! Ideaal dat alles voor je geregeld wordt, echt overal wordt aan gedacht. Deskundige adviezen en duidelijke communicatie. Ons droomhuis weten te bemachtigen met jullie hulp.

Een funda gebruiker
9 november 2023

Dit was een hele fijne ervaring. Door de goeie service en deskundigheid zijn we zeer goed geholpen.

Dhr. T. van Geffen

Ons deskundige team staat voor je klaar!

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring met woningen verkopen. Sinds 1963 is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies actief in Grootegast en omgeving. Wij kennen de huizenmarkt als onze broekzak en zullen altijd een eerlijk en doordacht advies geven. Wij combineren een optimale service met de beste marketing voor jouw woning. 

Niet alleen de makelaar maar ons hele team van 12 enthousiaste medewerkers staat voor jou klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’ en ontdek wat makelaar Grootegast voor jou kan betekenen. 

Makelaar Grootegast - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling makelaar Grootegast

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met makelaar Grootegast.