Huis kopen

Samen staan we sterker!

Je wilt een huis kopen, maar weet niet waar je moet beginnen? Logisch! Of misschien heb je al een paar keer achter het net gevist? Balen! Bij een huis kopen komt heel wat kijken. Dijkstra Makelaardij is er om je te helpen bij de zoektocht naar jouw nieuwe (t)huis.

Ons team van enthousiaste medewerkers heeft alle kennis en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. Het allerfijnste in deze samenwerking? Jij hebt tijdens de bezichtiging alle ruimte om te ervaren hoe een woning ‘voelt’, terwijl wij kijken naar de staat en bouwtechnische kant. Als één van de weinige makelaars in het noorden werken wij samen met het unieke zoeksysteem Copaan.

Bekijk ook deze video: Samen met Dijkstra Makelaardij en zoeksysteem Copaan jouw droomwoning vinden!

Aankoop

Zorgeloos een huis kopen, dat doe je met Dijkstra Makelaardij!

  • Wij werken samen met het unieke zoeksysteem Copaan

  • Altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies

  • Kundige team met de gezellige sfeer van een familiebedrijf
  • Onze onafhankelijke hypotheekadviseur regelt ook jouw hypotheek

Hoe ziet het koopproces er uit?

In onderstaande 6 stappen laten we zien het koopproces er uit ziet hoe waar daarbij kunnen helpen. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan. Samen lukt het!

Stap 1

Voordat we samen huizen gaan bezichtigen leren we jou graag eerst kennen. Natuurlijk ben jij ook op zoek naar een makelaar waarmee je een klikt hebt. Je bent welkom op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek inventariseren we jouw woonwensen.

Stap 2

We maken een gratis zoekopdracht voor je aan zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuw woningaanbod. Je staat dan ingeschreven in het uitwisselingssysteem van alle NVM makelaars. Je ontvangt alleen aanbod dat past bij jouw woonwensen.

Stap 3

Het is een goed idee om van te voren te weten welke hoeveel geld je kunt lenen. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf. Onze eigen onafhankelijke hypotheekadviseur berekent graag wat de mogelijkheden voor jouw situatie zijn. Zo kun je heel gericht op zoek naar de juiste woning.

Stap 4

Eén van onze ervaren makelaars gaat met je mee naar de woningen waarin je geïnteresseerd bent. We doen van tevoren (juridisch) onderzoek naar deze woning en kijken tijdens de bezichtiging met een kritische en bouwkundige blik naar de negatieve en positieve punten van de woning. Tijdens de bezichtiging kan jij je focussen op het ‘gevoel’ van de woning.

Stap 5

Je krijgt van ons een eerlijk en realistisch advies over de waarde van de woning en voorwaarden. We maken daarbij gebruik van alle data die wij tot ons beschikking hebben.

Stap 6

Na het verlopen van de ontbindende voorwaarden is de koop definitief. De laatste stap is de overdracht bij de notaris. Natuurlijk zijn wij bij de eindinspectie van de woning. Ook na afloop blijven wij beschikbaar voor vragen. 

Bekijk ook deze video: Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem Copaan!