Makelaar Oldehove

Makelaar Oldehove

Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning in Oldehove

Zocht je op 'makelaar Oldehove'? Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies helpt je graag. Wij zijn een full service makelaarskantoor. Vanuit onze vestigingen in Zuidhorn en Marum bedienen wij het hele Westerkwartier en de Stad Groningen. Ons familiebedrijf is opgericht in 1963. Deze jarenlange ervaring zetten we graag in om voor jou het beste resultaat te behalen. Naast makelaardij adviseren wij ook over hypotheken, verzekeringen en pensioenen

Jouw NVM makelaar Oldehove

Actieve makelaar met 60 jaar ervaring

  • Optimale marketing voor de verkoop van jouw woning
  • Gemakkelijk en snel contact via Whatsapp
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de kijkers van jouw woning
  • Samen gaan we voor de beste opbrengst
  • We helpen ook bij het kopen van een woning
  • Gemiddeld een 9,4 op funda

Ons deskundige team staat voor je klaar!

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring met woningen verkopen. Sinds 1963 is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies actief in Oldehove en omgeving. Wij kennen de huizenmarkt als onze broekzak en zullen altijd een eerlijk en doordacht advies geven. Wij combineren een optimale service met de beste marketing voor jouw woning. 

Niet alleen de makelaar maar ons hele team van 12 enthousiaste medewerkers staat voor jou klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’ en ontdekt wat makelaar Oldehove voor jou kan betekenen.

17 november 2023

Zeer vriendelijke en deskundige makelaar en die zich voor 100% inzet voor de klant. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken over jou woning.

Een funda gebruiker
16 november 2023

Erg tevreden! Ideaal dat alles voor je geregeld wordt, echt overal wordt aan gedacht. Deskundige adviezen en duidelijke communicatie. Ons droomhuis weten te bemachtigen met jullie hulp.

Een funda gebruiker
10 november 2023

Fijne en betrouwbare makelaar. Wij hebben twee keer een huis gekocht l/verkocht bij Dijkstra en dat is ons erg goed bevallen

Een funda gebruiker
9 november 2023

Dit was een hele fijne ervaring. Door de goeie service en deskundigheid zijn we zeer goed geholpen.

Dhr. T. van Geffen
7 november 2023

Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.

Een funda gebruiker
6 november 2023

van begin tot einde prima sparring partners! Kan Dijkstra zeker aanbevelen! denken goed met de klant mee en zijn deskundig op alle facetten van de verkoop en financiering van woningen

Een funda gebruiker
31 oktober 2023

Alles prima geregeld! Kennis van markt en verkopen. Makkelijk aanspreekbaar voor vragen e.d. Ook de financiering is daar prima te regelen.

Een funda gebruiker
31 oktober 2023

Goed en open contact, van te voren goed besproken wat te verwachten tijdens de bezichtigingen. Nadien kundig advies gekregen over de vervolgstappen. Hierin wordt in overleg taken uitgevoerd zoals hypotheek en bijkomende zaken met betrekking tot de woning zoals vloer controle etc . Staan per whatsapp of telefonisch altijd klaar je vragen te beantwoorden.

Een funda gebruiker
30 oktober 2023

Het gene wat ik minder vond, was dat de kopers NIET direct bij de eerste bezichtiging te horen en gezien kregen, dat wij scheuren in huis hadden, waardoor er gedoe ontstond nadat ze aangaven het huis te willen kopen. Dit leverde veel stress op.

Evelien Barneveld
14 juni 2023

Wij hadden vanaf het begin van de zoektocht naar een woning goed contact met het makelaarskantoor. Zij hebben ons goed begeleid door het hele traject van aankoop van de woning, hypotheek aanvraag en de verkoop van de huidige woning. Wij zijn erg tevreden.

Dhr. Bram IJbema

Makelaar Oldehove - Plan een gratis waardebepaling

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling makelaar Oldehove

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met makelaar Oldehove.