Makelaar Zuidhorn

Makelaar Zuidhorn

Wij helpen je graag met het verkopen van je woning in Zuidhorn

Zocht je naar 'makelaar Zuidhorn'? Dan ben je bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies aan het juiste adres. Wij zijn een full service makelaarskantoor gevestigd in Zuidhorn met meer dan 60 jaar ervaring. Naast makelaardij kun je bij ons ook terecht voor financieel advies, verzekeringen en pensioenen. Daarmee bieden wij jou het gemak van alles wat je nodig hebt onder één dak. Wel zo handig toch?

Jouw makelaar in Zuidhorn!

Wij zijn jouw actieve makelaar en hebben een bak vol ervaring met het verkopen, kopen en taxeren van huizen

  • Optimale marketing voor de verkoop van jouw woning
  • Gemakkelijk en snel contact via Whatsapp
  • Samen gaan we voor de beste opbrengst
  • Al meer dan 60 jaar ervaring in Westerkwartier en stad Groningen

Ons deskundige team staat voor je klaar!

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring met woningen verkopen. Sinds 1963 is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies actief in Zuidhorn en omgeving. Wij kennen de huizenmarkt als onze broekzak en zullen altijd een eerlijk en doordacht advies geven. Wij combineren een optimale service met de beste marketing voor jouw woning. 

Niet alleen de makelaar maar ons hele team van 12 enthousiaste medewerkers staat voor jou klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’ en ontdekt wat makelaar Zuidhorn kan betekenen.

Plan een gratis waardebepaling - Makelaar Zuidhorn

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling makelaar Zuidhorn 

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met makelaar Zuidhorn

Kantoor Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies Marum

Altijd vernieuwend

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is een NVM makelaar in Zuidhorn. Doordat wij zijn aangesloten bij deze branchevereniging kun je rekenen op kwaliteit. Ons team wordt jaarlijks bijgeschoold. Daarnaast proberen wij constant te vernieuwen en onze services steeds te verbeteren voor jou als klant.

Kortom; wij zijn jouw pro actieve NVM makelaar in Zuidhorn!