Werken bij

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

Ons bedrijf groeit. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar kandidaten voor onderstaande vacatures. Ben of ken jij de geschikte kandidaat?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0594-501501 of info@dijkstramakelaardij.nl. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en de functies. 

Word jij onze nieuwe collega?

Het team van Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies bestaat op dit moment uit 15 enthousiaste medewerkers. Kom je bij ons werken? Dan bieden wij je o.a. het volgende:

  • Leuke werksfeer binnen een gevarieerd team
  • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Aantrekkelijke pensioensregeling
  • Op kantoordagen lunch van de zaak
  • Geregeld taart want met collega's én blije klanten is er vaak wat te vieren!

Vacature afdeling Makelaardij

OPEN - In een informele werksfeer zetten we elke dag een stapje extra voor onze opdrachtgevers. Je bent hét aanspreekpunt van onze afdeling makelaardij. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de makelaars en het coördineren van het gehele aan- en verkoopproces van A tot Z. 

Lees hier de vacature

Vacature afdeling Verzekeringen

GESLOTEN - Wij bieden onze particuliere en zakelijke klanten een breed assortiment in verzekeringsproducten. Alle verzekeringen worden met zorg en met oog voor de persoonlijke situatie op maat geleverd. Je zorgt ervoor dat dit gehele proces soepel verloopt, met ondersteuning van jouw binnendienst collega’s. 

Lees hier de vacature

Vacature afdelingen Hypotheken en Financieel Advies

GESLOTEN - Je speelt een cruciale rol in de hypotheekaanvragen. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de hypotheekadviseurs en het coördineren van het gehele proces van A tot Z. Je vindt het leuk om een klant echt te begrijpen en goed te helpen.

Lees hier de vacature

Vacature afdeling Hypotheken

Op termijn zijn wij op zoek naar een hypotheekadviseur. Ben of ken je een goede kandidaat? Wij ontvangen graag een open sollicitatie.