Makelaar Aduard

Makelaar Aduard

Wij helpen je graag met het verkopen van je woning in Aduard

Zocht je naar 'Makelaar Aduard'? Dijkstra Makelaardij en Financieel advies helpt je graag bij de verkoop van je woning. Ons full service kantoor biedt alles op het gebied van makelaardij, financieel advies, verzekeringen en pensioenen. Alles onder één dak dus, wel zo handig toch? Al 60 jaar lang zijn wij actief in gemeente Westerkwartier en Groningen stad.  Wij kennen deze regio als onze broekzak, daar doe jij je voordeel mee!

Jouw makelaar in Aduard

Wij zijn jouw actieve makelaar met 60 jaar ervaring

  • Optimale marketing voor de verkoop van jouw woning
  • Gemakkelijk en snel contact via Whatsapp
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de kijkers van jouw woning
  • Samen gaan we voor de beste opbrengst
  • We helpen ook bij het kopen van een woning

Makelaar Aduard, ons team helpt je!

Je woning verkopen in Aduard is een belangrijk moment in je leven. In je huis liggen veel herinneringen. Daarom wil je natuurlijk met een goed gevoel je woning verkopen.

Niet alleen de makelaar maar ons hele team van 12 enthousiaste medewerkers staat voor jou klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd welke stappen wij voor jou zetten in het verkoopproces? Download onze sheet ‘In 6 stappen naar het succesvol verkopen van je woning!’ en ontdekt wat makelaar Aduard voor jou kan betekenen.

Plan een gratis waardebepaling - Makelaar Aduard

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Waardebepaling makelaar Aduard

De eerste stap in het verkoopproces is een waardebepaling door makelaar Aduard. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te berekenen en daarna een op maat gemaakte verkoopstrategie te bepalen. Vul het formulier in voor het inplannen van een afspraak met makelaar Aduard.