Gratis waardebepaling

Vraag je je af wat de waarde van jouw woning is? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling! Hiermee krijg je een goed beeld van de actuele marktwaarde van jouw huis. 

Waarom een waardebepaling?

Een waardebepaling geeft inzicht in de huidige marktwaarde van jouw woning. Deze waarde is bijvoorbeeld handig om te weten als je erover denkt om jouw huis te verkopen. Met de marktwaarde in je achterhoofd kun je een realistische vraagprijs bepalen voor je huis. Ook als je nog geen concrete verkoopplannen hebt, maar wel rustig aan het rondkijken bent naar je volgende huis kan een waardebepaling uitkomst bieden. Weten wat je huidige woning waard is helpt namelijk bij het bepalen van je budget voor je nieuwe huis.  

De marktwaarde

Uiteraard is de waarde van jouw huis is afhankelijk van de woningmarkt welke continu in beweging is. Als je geen expert bent is het dus best lastig om in te schatten wat jouw huis nú waard is. Wij kennen de woningmarkt als geen ander. Daardoor kunnen we je een realistische indicatie geven van de marktwaarde van jouw huis.

Hoe gaat een waardebepaling in zijn werk?

Nadat er een afspraak is ingepland komt een van onze makelaars bij je langs en maakt een ronde door de woning. Tijdens deze ronde wordt jouw woning ‘beoordeeld’ en kijkt onze makelaar onder meer naar de ligging, de staat van onderhoud, de leeftijd van de keuken en badkamer en of er bijvoorbeeld wel of geen uitbouw is. Zijn er nog overige extra’s? Dit zijn allemaal zaken die een rol kunnen spelen bij het bepalen van de waarde van de woning. Uiteraard heeft de makelaar voor zijn bezoek aan jouw woning ook al gekeken naar referentiewoning. Dit zijn vergelijkbare woningen in de nabije omgeving die op dit moment te koop staan of onlangs zijn verkocht. Deze referentiewoning in combinatie met het bezoek aan de woning geven inzicht in de huidige marktwaarde.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wil je een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling van jouw huis? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag!

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy