33adf66e7cc60205805789e65a599ead.jpg

Vioolstraat 10

MUNNEKEZIJL

Ben jij een echte klusser? Dan is dit een hele leuke kans! Deze ruime twee-onder-een-kapwoning heeft een leuke ligging. De woning dient gerenoveerd te worden. Wil je de woning bekijken, lees dan hieronder de mogelijkheden!

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, trapopgang, doorzon-woonkamer, dichte keuken, bijkeuken/berging.
1e verdieping: 3 slaapkamers, badkamer.
2e verdieping: bereikbaar via een vaste trap. Ruime slaapkamer.

De woning is enkel te bezichtigen op de volgende (open) dagen:
- Vrijdag 20 oktober 2023 tussen 15:00 en 17:00 uur
- Zaterdag 21 oktober 2023 tussen 10:00 en 12:00 uur

De woning wordt per inschrijving verkocht, de inschrijving sluit op vrijdag 27 oktober 2023 om 12:00 uur. Biedingen kunnen enkel per mail worden uitgebracht. De juridische overdracht zal plaatsvinden via Notariskantoor Smid te Zuidhorn.

De volgende clausules worden opgenomen in de koopovereenkomst:
- Het is koper bekend dat de onroerende zaak in 1972 gebouwd is en dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden én dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande modeltekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.
- Gezien het bouwjaar kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper.
Lees meer Minder

Verkocht o.v.

€ 125.000 k.k.

  • Vioolstraat 10, 9853 RC MUNNEKEZIJL
  • Bouwjaar: 1972
  • 5 kamers (4 slaapkamers)
  • Woonopp. 108m² en Perceelopp. 254m²

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 125.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1972
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte254 m²
Woning Inhoud350 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelG

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Jouw NVM makelaar:

Dijkstra Makelaardij & Financieel advies