d37a97a40f4c7d593f455d84c0f138ee.jpg

NijMeindertsma | 5 vrijstaande woningen

Grijpskerk

Wonen in het groen en met het oog op morgen. Klaar voor de toekomst, met uitgebreid comfort op het gebied van duurzaamheid, leefstijl en een prettige omgeving. Dat is het nieuwe en bijzondere woningbouwproject dat Rottinghuis' Aannemingsbedrijf en Notebomers Bouwgroep in Grijpskerk realiseren.

Op de voormalige Meindertsmalocatie aan de Groningerstraatweg worden achttien bijna energieneutrale twee-onder-een-kapwoningen en zeven vrijstaande woningen gerealiseerd. Dit is op de nieuwbouwlocatie met de toepasselijke naam NijMeindertsma.

Vrijstaande woningen | Types NijJuursema XL & XXL
Speciaal voor NijMeindertsma ontwierp De Roon Architecten een zevental hoogwaardige vrijstaande woningen die qua stijl goed aansluiten op de karakteristieke en monumentale bebouwing aan de Groningerstraatweg. Deze vrijstaande woningen zijn beschikbaar met 189 óf 208 vierkante meter woonoppervlakte plus aangebouwde stenen garage en zijn gesitueerd op kavels variërend van 526 tot 780 vierkante meter groot. 

Er zijn twee verschillende types beschikbaar:

NijJuursema XXL 
- 208 m2 woonoppervlak 
- Plus inpandige garage van 23 m2
- Minimaal 4 (slaap)kamers
- Kavelgrootte 671 of 780 m2

NijJuursema XL
- 189 m2 woonoppervlak
- Plus inpandige garage van 23 m2
- Minimaal 3 (slaap)kamers
- Kavelgrootte 526, 544 of 615 m2

Indeling
De specifieke indeling en plattegronden van de twee verschillende types woningen kunt u terugvinden onder de verschillende woningtypes onderaan deze presentatie. In de basis zijn de indelingen van de begane grond voor beide type woningen gelijk aan elkaar. De grootste verschillen vindt u op de 1e verdieping en de zolderverdieping. 

NijMeindertsma - De buurt
Deze nieuw te realiseren buurt is gelegen aan de rand van Grijpskerk. Het wordt kindvriendelijke buurt zonder doorgaand verkeer. De buurt kent één toegangsweg en één extra fiets/wandelpad als ontsluiting. Kinderen kunnen hier rustig op straat of op het centrale grasveld spelen. Of wat dacht u van gezellig samen vissen op de steiger van de bijbehorende vijverpartij? 

Verkoop & inlichtingen
Om in aanmerking te komen voor één van de woningen in NijMeindertsma kunt u een account aan te maken op de projectwebsite NijMeindertsma.nl. U kunt op de website uw top 5 woningen kenbaar maken. 

Meer informatie over de woningen zoals technische omschrijving, optielijsten, meer-minderwerkprijzen zijn beschikbaar via de makelaars.

Beschikbaarheid
Een er zijn nog een aantal woningen beschikbaar, kijk op NijMeindertsma.nl of informeer bij één van de makelaars naar de beschikbaarheid. Via de makelaars kunt u een optie verkrijgen op één van de woningen. 

De genoemde prijzen en maatvoeringen zijn onder voorbehoud.
Lees meer Minder

Te koop

van € 652.000 tot € 772.500

  • 9843 AB Grijpskerk
  • 5 bouwnummers
  • Woonopp. 208m² en Perceelopp. 780m²

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijsvan € 652.000 tot € 772.500
Aantal Kavels5
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 189 tot 208 m²
Perceeloppervlakte780 m²

Maak een afspraak
voor: NijMeindertsma | 5 vrijstaande woningen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Jouw NVM makelaar:

Dijkstra Makelaardij & Financieel advies