470074f6819f5a9b74e28f3c6d506461.jpg

4 vrijstaande levensloopgeschikte woningen | Agenastraat te Zuidhorn

Zuidhorn

STIJLVOL WONEN VLAKBIJ DE STAD IN DE OOSTERGAST - VIER LEVENSLOOPGESCHIKTE- EN GEZINSWONINGEN

BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Wonen in de wijk Oostergast in Zuidhorn is kiezen voor de rust van een dorp, maar ook met de gemakken van een stad. Het centrum van Zuidhorn bevat grote winkelketens en is bereikbaar via een groene wandel- en fietsroute. Voor de basisschool en het zwembad hoef je de wijk niet eens uit: beiden liggen centraal in de Oostergast. De wijk is omringd door het groen. En dat merk je aan de rust en de dorpse uitstaling. In de wijk bevindt zich bovendien het Natuureiland: een park waar buurtbewoners elkaar ontmoeten. Het station is op loopafstand en met de trein ben je in 9 minuten in hartje Groningen. Met de auto ben je binnen 20 minuten in de stad.

DE WONINGEN
Leven, wonen en slapen op de begane grond? Het kan bij deze onder architectuur ontworpen woningen. Aan de Agenastraat worden vier levensloopgeschikte- en gezinswoningen gerealiseerd, met een slaapkamer/werkkamer en badkamer op de begane grond. Zo heb je een leven lang comfort.

STIJLVOL WONEN
De woningen hebben een warme en eigentijdse uitstraling door de roodoranje baksteen en zijn een opvallende verschijning in de Agenastraat. De schuine kapvorm is de echte blikvanger van deze woning. De bijzonderheden in het metselwerk, diepe negges in de voorgevel en de schoorsteen maken de woning onderscheidend in architectuur. Daarnaast zorgen de grote raampartijen voor veel lichtinval op de begane grond en verdieping. De woningen beschikken over een indeling waarbij je kan kiezen voor een levensloopgeschikte- of een ruime gezinswoning. Beide woningtypes zijn standaard voorzien van een berging en twee parkeerplaatsen.

INDELING LEVENSLOOPBESTENDIG
Deze indeling beschikt over alle woonvoorzieningen op de begane grond. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een volwaardige zitkamer, een ruime eethoek en een grote keuken. Vanuit de entree loop je direct naar de royale slaapkamer en badkamer. Op de verdieping is ruimte voor twee slaapkamers of één slaapkamer en een extra badkamer.

INDELING GEZINSWONING
Bij deze indeling beschik je over een slaapkamer, werkplek en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is plaats voor twee slaapkamers en een extra badkamer. Kortom, deze woningen bieden je veel comfort en woongenot.

ARCHITECTUUR
De woningen zijn onder architectuur ontworpen. Het kleinschalige plan vormt een mooie eenheid in de straat, met een warme en rijke uitstraling.

ENERGIEZUINIG
De woningen worden opgeleverd met energielabel A+++. Zo heb je zeer lage maandlasten voor je energieverbruik. Je woning is standaard voorzien van een lucht/water warmtepomp en acht zonnepanelen. Optioneel maak je met 16 zonnepanelen de woning geheel energieneutraal.

GEZOND BINNENKLIMAAT
De combinatie houtsysteembouw en het installatiesysteem zorgen voor een zeer comfortabele woning met een gezond binnenklimaat.

VLOERVERWARMING
Nooit meer koude voeten! Door vloerverwarming op de begane grond en verdieping ervaar je een fijne gelijkmatige warmte.

SANITAIR EN TEGELWERK
Bij een fijn huis hoort een heerlijke badkamer waar je helemaal tot rust kunt komen. Jouw woning wordt opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Je hebt keuze uit diverse kleuren en stijlen.

INDELINGSVRIJHEID
De woningen aan de Agenastraat bieden je veel indelingsvrijheid. Zo kun je straat- of tuingericht wonen en heb je keuze uit een slaapkamer of werkkamer op de begane grond.

START VERKOOP
Binnenkort start de verkoop van 4 vrijstaande levensloopbestendige woningen aan de Agenastraat in de Oostergast te Zuidhorn. De woningen worden duurzaam en comfortabel uitgevoerd met een warmtepomp (geen gasaansluiting), zonnepanelen en vloerverwarming.

Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend.

INTERESSE ?
Mis de start verkoop niet maak uw interesse alvast kenbaar via het contactformulier op onze website.
Collegiale verkoop met: Lamberink Nieuwbouw Groningen
Lees meer Minder

4 beschikbaar

prijs onbekend

  • 9801 WB Zuidhorn
  • 4 bouwnummers
  • Woonopp. 135m² en Perceelopp. 380m²

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijsprijs onbekend
Aantal Kavels4
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 135 tot 135 m²
Perceeloppervlakte380 m²

Woningtypen

4× Vrijstaande woning
Bouwnr.Opp.PrijsStatus
#1 135 m2€ 1
#2 135 m2€ 1
#3 135 m2€ 1
#4 135 m2€ 1

Maak een afspraak
voor: 4 vrijstaande levensloopgeschikte woningen | Agenastraat te Zuidhorn

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy