68f18a85d115f9e1f0a739235efcd8b8.jpg

4 vrijstaande levensloopgeschikte woningen | Agenastraat te Zuidhorn

Zuidhorn

DE OOSTERGAST | DORPS WONEN VLAKBIJ DE STAD

START VERKOOP
Vanaf donderdag 30 maart kunt u zich digitaal inschrijven op www.nieuwwonengroningen.nl. U kunt 4 voorkeuren opgeven. De inschrijving is vrijblijvend en kosteloos. Inschrijvingen die voor dinsdag 11 april 12:00 binnen zijn hebben de eerste kans op een woning. Heeft u vragen over de inschrijving of heeft u hulp nodig? Neem gerust contact op met één van de verkopende makelaars.

DE WONINGEN
Leven, wonen en slapen op de begane grond? Het kan bij deze onder architectuur ontworpen woningen. Aan de Agenastraat worden vier levensloopgeschikte- en gezinswoningen gerealiseerd, met een slaapkamer/werkkamer en badkamer op de begane grond. Zo heb je een leven lang comfort.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM
De woningen worden opgeleverd met energielabel A+++. Zo heb je zeer lage maandlasten voor je energieverbruik. Je woning is standaard voorzien van een lucht/water warmtepomp en acht zonnepanelen.

STIJLVOL WONEN
De woningen hebben een warme en eigentijdse uitstraling door de roodoranje baksteen en zijn een opvallende verschijning in de Agenastraat. De schuine kapvorm is de echte blikvanger van deze woning. De bijzonderheden in het metselwerk, diepe negges in de voorgevel en de schoorsteen maken de woning onderscheidend in architectuur. Daarnaast zorgen de grote raampartijen voor veel lichtinval op de begane grond en verdieping. De woningen beschikken over een indeling waarbij je kan kiezen voor een levensloopgeschikte- of een ruime gezinswoning. Beide woningtypes zijn standaard voorzien van een berging en twee parkeerplaatsen.

INDELING LEVENSLOOPGESCHIKT
Deze indeling beschikt over alle woonvoorzieningen op de begane grond. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een volwaardige zitkamer, een ruime eethoek en een grote keuken. Vanuit de entree loop je direct naar de royale slaapkamer en badkamer. Op de verdieping is ruimte voor twee slaapkamers of één slaapkamer en een extra badkamer.

INDELING GEZINSWONING
Bij deze indeling beschik je over een slaapkamer of werkplek en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is plaats voor twee slaapkamers. Desgewenst is het mogelijk om in 1 van beide slaapkamers een tweede badkamer te realiseren. Kortom, deze woningen bieden je veel comfort en woongenot.

GEZOND BINNENKLIMAAT
De combinatie houtsysteembouw en het installatiesysteem zorgen voor een zeer comfortabele woning met een gezond binnenklimaat.

VLOERVERWARMING
Nooit meer koude voeten! Door vloerverwarming op de begane grond en verdieping ervaar je een fijne gelijkmatige warmte.

SANITAIR EN TEGELWERK
Bij een fijn huis hoort een heerlijke badkamer waar je helemaal tot rust kunt komen. Jouw woning wordt opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Je hebt keuze uit diverse kleuren en stijlen.

INDELINGSVRIJHEID
De woningen aan de Agenastraat bieden je veel indelingsvrijheid. Zo kun je straat- of tuingericht wonen en heb je keuze uit een slaapkamer of werkkamer op de begane grond.

BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Wonen in de wijk Oostergast in Zuidhorn is kiezen voor de rust van een dorp, maar ook met de gemakken van een stad. Het centrum van Zuidhorn bevat grote winkelketens en is bereikbaar via een groene wandel- en fietsroute. Voor de basisschool en het zwembad hoef je de wijk niet eens uit: beiden liggen centraal in de Oostergast. De wijk is omringd door het groen. En dat merk je aan de rust en de dorpse uitstraling. In de wijk bevindt zich bovendien het Natuureiland: een park waar buurtbewoners elkaar ontmoeten. Het station is op loopafstand en met de trein ben je in 9 minuten in hartje Groningen Met de auto ben je binnen 20 minuten in de stad.

KENMERKEN:
• 4 vrijstaande levensloopgeschikte woningen
• 135 m² woonoppervlakte
• 3 slaapkamers en 1 badkamer of 2 slaapkamers en 2 badkamers
• U-vormige woonkamer en woonkeuken
• Zowel tuingericht als straatgericht wonen mogelijk
• Levensloopgeschikte indeling en een gezinsvariant
• Energielabel A+++
• Verwarming middels een lucht/water warmtepomp
• 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
• Kavels variërend van 305m² - 380m²
• Tuinligging op het zuidwesten
• Prijsindicatie vanaf € 499.500,- v.o.n.
Lees meer Minder

Uitverkocht

van € 499.500 tot € 520.000

  • 9801 WB Zuidhorn
  • 4 bouwnummers
  • Woonopp. 132m² en Perceelopp. 375m²

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijsvan € 499.500 tot € 520.000
Aantal Kavels4
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 132 tot 132 m²
Perceeloppervlakte375 m²

Woningtypen

4× Vrijstaande woning
Bouwnr.Opp.PrijsStatus
#1 132 m2€ 520.000
#2 132 m2€ 499.500
#3 132 m2€ 499.500
#4 132 m2€ 505.000

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy