Verhuisadvies

Een levensveranderende keuze

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

Verhuisadvies

  • Het beste resultaat
  • Eerlijk en ervaren advies
  • Alle financiële diensten onder één dak
  • Ook voor verzekeringen en pensioen

Recente nieuwsberichten

Lees het laatste nieuws van Dijkstra Makelaardij

Bekijk alle nieuwsberichten

17 november 2023

Zeer vriendelijke en deskundige makelaar en die zich voor 100% inzet voor de klant. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken over jou woning.

Een funda gebruiker
16 november 2023

Erg tevreden! Ideaal dat alles voor je geregeld wordt, echt overal wordt aan gedacht. Deskundige adviezen en duidelijke communicatie. Ons droomhuis weten te bemachtigen met jullie hulp.

Een funda gebruiker
10 november 2023

Fijne en betrouwbare makelaar. Wij hebben twee keer een huis gekocht l/verkocht bij Dijkstra en dat is ons erg goed bevallen

Een funda gebruiker
9 november 2023

Dit was een hele fijne ervaring. Door de goeie service en deskundigheid zijn we zeer goed geholpen.

Dhr. T. van Geffen
7 november 2023

Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.Perfecte afhandeling.

Een funda gebruiker
6 november 2023

van begin tot einde prima sparring partners! Kan Dijkstra zeker aanbevelen! denken goed met de klant mee en zijn deskundig op alle facetten van de verkoop en financiering van woningen

Een funda gebruiker
31 oktober 2023

Alles prima geregeld! Kennis van markt en verkopen. Makkelijk aanspreekbaar voor vragen e.d. Ook de financiering is daar prima te regelen.

Een funda gebruiker
31 oktober 2023

Goed en open contact, van te voren goed besproken wat te verwachten tijdens de bezichtigingen. Nadien kundig advies gekregen over de vervolgstappen. Hierin wordt in overleg taken uitgevoerd zoals hypotheek en bijkomende zaken met betrekking tot de woning zoals vloer controle etc . Staan per whatsapp of telefonisch altijd klaar je vragen te beantwoorden.

Een funda gebruiker
30 oktober 2023

Het gene wat ik minder vond, was dat de kopers NIET direct bij de eerste bezichtiging te horen en gezien kregen, dat wij scheuren in huis hadden, waardoor er gedoe ontstond nadat ze aangaven het huis te willen kopen. Dit leverde veel stress op.

Evelien Barneveld
14 juni 2023

Wij hadden vanaf het begin van de zoektocht naar een woning goed contact met het makelaarskantoor. Zij hebben ons goed begeleid door het hele traject van aankoop van de woning, hypotheek aanvraag en de verkoop van de huidige woning. Wij zijn erg tevreden.

Dhr. Bram IJbema