groujpeg.jpg

Jogchum Nieuwenhuisstrjitte 2

Grou

Op zoek naar een ruim appartement dat instapklaar is en in het centrum van Grou ligt? In appartementencomplex 'Iesicht' aan de Jogchum Nieuwenhuisstrjitte is op de 1e woonlaag dit appartement op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Dit appartement, gebouwd in 2008 ligt op korte loopafstand van de Hoofdstraat waar een supermarkt en een gevarieerd winkelbestand te vinden is. Het Pikmeer en het Prinses Margrietkanaal liggen bijna aan uw voeten, op zo'n 5 minuten wandelen bent u bij de waterkant van Grou. En wilt u een keertje uit eten? Dan kunt u kiezen uit de vele horecagelegenheden die Grou rijk is. De gezelligheid van het centrum en de watersportactiviteiten vindt u bijna naast de deur!
Zowel via een trap met afgesloten centrale toegangsdeur als de lift is uw eigen appartement toegankelijk. Ook is er een lift naar de parkeerkelder. Het appartement is zeer goed geïsoleerd.

Bij binnenkomst stapt u in de lange hal met toegang tot alle aangrenzende ruimtes. De living met open keuken ligt aan het einde van de hal op de kant van de Jogchum Nieuwenhuisstrjitte en heeft veel lichtinval van de meerdere grote raampartijen en de glazen schuifpui naar het balkon. Het balkon ligt op het oosten. De open keuken is voorzien van 5-pits gaskookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en veel kastruimte. De oorspronkelijk 3e slaapkamer wordt door en-suite deuren nu als extra woon-/bibliotheek-kantoorkamer bij de living betrokken. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en een bergruimte met een aansluiting voor het witgoed. De ruime badkamer heeft een inloopdouche, vrijstaand bad, toilet en dubbele wastafel. In het souterrain is van buitenaf met afstandsbediening te openen parkeerkelder van het appartement bereikbaar. Van binnen is deze via de lift of trap bereikbaar. Hier is een vaste parkeerplek voor uw auto en stallingsplek voor de fiets(en). Tevens is hier een eigen afsluitbare berging.

Appartementencomplex 'Iesicht' is onderdeel van 3 appartementencomplexen en het kantorenpand, de Halbertsmavilla 'Sinne Wente'. Er is eenheid in de kleuren, gevels en de tuinen rondom. 'Iesicht' heeft 3 woonlagen met in totaal 6 appartementen, er is een Vereniging van Eigenaren voor de collectieve zaken, zoals buitenonderhoud en opstalverzekering.

Door de fijne ligging tegen het winkelcentrum van Grou zijn de vele voorzieningen snel bereikbaar! Daarnaast is Grou centraal in Friesland gelegen, er is een bushalte op nog geen 100 meter afstand en u bent met de auto ook zo op de A32 richting Leeuwarden of Heerenveen.

Indeling:
Appartement: hal, 2 slaapkamers, toilet, bergruimte, badkamer, bibliotheek-/kantoorkamer, living met open keuken.
Eigen privé parkeerplaats en berging in het souterrain van het appartementencomplex.

Lees meer Minder

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Jouw NVM makelaar:

Dijkstra Makelaardij & Financieel advies