Investeren door te lenen

Betaal een verbouwing met een persoonlijke lening

Wij krijgen vaak de vraag of een verbouwing van de woning doormiddel van een bouwdepot kan worden betaald. Vaak is dit mogelijk, maar de eenmalige kosten om dit te regelen zijn vaak erg hoog. Daarom adviseren wij regelmatig om een persoonlijke lening af te sluiten in plaats van een hypotheek. Door onze aanstellingen bij diverse geldverstrekkers is de rente vaak maar iets hoger dan bij een bouwdepot, maar de eenmalige kosten zijn juist veel lager.

Geld lenen onder de beste voorwaarden

  • Een persoonlijke lening kan voordeliger zijn dan een hypotheek

  • Wij helpen ook bij het financieren van een auto, boot en caravan
  • Heeft u bestaande leningen? Wij zoeken uit of het voordeliger kan

Ook voor andere aankopen zoals een auto, caravan of boot

Een lening afsluiten wordt ook regelmatig gedaan voor een consumptieve besteding. Bijvoorbeeld om een auto, caravan of boot te kopen. Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies helpt u aan een voordelige en betaalbare lening. Hierdoor hoeft u niet de dure lease-overeenkomst aan te gaan met bijvoorbeeld de autogarage.

Sluit een te dure lening over

De rentestanden waren in het verleden vaak erg hoog, terwijl dit nu niet altijd meer het geval is. Ook het opnieuw vastzetten van de looptijd kan ervoor zorgen dat de maandlasten gaan dalen. Het is daarom wellicht verstandig om een bestaande lening over te sluiten naar lagere maandlasten.

Recente nieuwsberichten

Lees het laatste nieuws van Dijkstra Makelaardij

Bekijk alle nieuwsberichten