Een financieel plan voor iedereen

Uw financiële toekomst

Het is heel normaal om na te denken over geld. Dit doet u meestal iedere maand, vooral op het moment dat het inkomen wordt ontvangen of de woonlasten (hypotheek/huur) worden betaald. Maar denkt u ook na over uw pensioen, het plannen van uw vermogen (ontvangen en schenken) of wellicht het financiële risico van ouder worden?

Hein Buist (gecertificeerd financieel planner) en Klaas de Vries (register pensioenadviseur) helpen u hierbij. Door hun kennis wordt er niet naar één specifiek product gekeken maar wordt er samen met u een financieel plan opgesteld. Zo bent u beter voorbereid voor de toekomst en kunt u planmatig nadenken over uw vermogen.

Ga goed voorbereid de toekomst tegemoet

  • Maak samen met ons een financieel plan
  • Voor inzicht van financiën bij overlijden, ouder worden, pensioen, etc.
  • Bespaar geld op overbodige financiële producten
  • Laat u niet leiden door financiële angst, maar plan op basis van feiten. 

Stap 1

Financiële rust begint bij een goed overzicht. Hierin laten wij doormiddel van een duidelijk overzicht zien hoe u ervoor staat als een financieel scenario zich afspeelt. Niet alleen nu, maar zelfs tot op bijvoorbeeld 95-jarige leeftijd. We signaleren en bespreken met u de kansen, maar ook de bedreigingen. We ‘constateren’ dus wel in deze fase, maar helpen in de volgende fases om een oplossing te vinden.

Stap 2

Op basis van de inzichten die naar voren komen uit het Persoonlijke Financieel Overzicht, kunnen we stap 2 gaan uitvoeren. Hierbij maken we samen met u een financieel plan. Bijvoorbeeld: (stap 1) we constateren dat uw partner te weinig inkomen heeft als u komt te overlijden. Wij geven u advies (stap 2) hoe uw partner dit kan opvangen zodat uw partner geen financiële problemen krijgt na uw overlijden.

Stap 3

Uit het persoonlijke plan blijkt welke producten er nodig zijn om uw financiële situatie te optimaliseren. Wij vergelijken deze producten bij diverse aanbieder en sluiten het product met de meest gunstige voorwaarden voor u af. Zo gaat u goed voorbereid de toekomst tegemoet.

Stap 4

U kunt altijd met vragen bij ons terecht maar u mag van ons ook verwachten dat wij geregeld proactief het gesprek met u aan gaan. Indien nodig sturen wij bij. Zo blijft uw plan altijd actueel.

Recente nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Wat doen we naast financieel advies nog meer?