Een nieuwe hypotheek afsluiten of oversluiten

Wij helpen u graag!

Bij het kopen van een huis heeft u vrijwel altijd te maken met het afsluiten van een hypotheek. Dit is een lastig proces waar veel kennis over belastingzaken voor nodig is. Gelukkig heeft Dijkstra Financieel Advies al deze kennis in huis en helpen wij u graag.

Onze hypotheekadviseurs doen dat vanuit onze kantoren in Zuidhorn en Marum. Ook als u niet in de gemeente Westerkwarier woont kunnen wij goed helpen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een videocall. Voor het aanpassen van een bestaande hypotheek bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland en geven daardoor onafhankelijk advies. Hieronder leggen wij u graag uit welke stappen wij voor u zetten. 

Bent u ondernemer en heeft u een bedrijfspand op het oog? Wij helpen ook graag bij uw bedrijfshypotheek. We zijn daarvoor aangesloten bij www.bedrijfshypotheek.nl

Onafhankelijk hypotheekadvies

  • Voor starters, doorstromers en ondernemers
  • Ook bij scheidingen, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid
  • Wij vergelijken meer dan 30 geldverstrekkers
  • Alle financiën onder één dak geregeld

Stappenplan

Stap 1

Financiële rust begint bij een goed overzicht. Hierin laten wij doormiddel van een duidelijk overzicht zien hoe u ervoor staat als een financieel scenario zich afspeelt. Niet alleen nu, maar zelfs tot op bijvoorbeeld 95-jarige leeftijd. We signaleren en bespreken met u de kansen, maar ook de bedreigingen. We ‘constateren’ dus wel in deze fase, maar helpen in de volgende fases om een oplossing te vinden.

Stap 2

Op basis van de inzichten die naar voren komen uit het Persoonlijke Financieel Overzicht, kunnen we stap 2 gaan uitvoeren. Hierbij maken we samen met u een financieel plan. Bijvoorbeeld: (stap 1) we constateren dat uw partner te weinig inkomen heeft als u komt te overlijden. Wij geven u advies (stap 2) hoe uw partner dit kan opvangen zodat uw partner geen financiële problemen krijgt na uw overlijden.

Stap 3

Uit het persoonlijke plan blijkt welke producten er nodig zijn om uw financiële situatie te optimaliseren. Wij vergelijken deze producten bij diverse aanbieder en sluiten het product met de meest gunstige voorwaarden voor u af. Zo gaat u goed voorbereid de toekomst tegemoet. 

Stap 4

U kunt altijd met vragen bij ons terecht maar u mag van ons ook verwachten dat wij geregeld proactief het gesprek met u aan gaan. Indien nodig sturen wij bij. Zo blijft uw plan altijd actueel. 

Recente nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Wat doen we naast financieel advies nog meer?