eigenaren-dijkstra-bij-notaris.png

31 maart 2023 geplaatst

Chris Sikkema en Klaas de Vries mede-eigenaar van Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

Woensdag 29 maart was een heuglijke dag voor Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies.

#makelaardij / #financieeladvies / #verzekeringen / #pensioenen

Bij Smid Netwerk Notarissen werden de handtekeningen gezet onder de akte waarmee Chris Sikkema en Klaas de Vries mede-eigenaar zijn geworden. Beiden dragen al sinds 2021 bij aan het succes van de financiële tak van het bedrijf.

Otto Dijkstra: “Dit is een prachtige stap voor ons familiebedrijf, in een bijzonder jaar. Het bedrijf is in 1963 opgericht door mijn vader, wat betekent dat wij dit jaar ons 60-jarig jubileum vieren”. Otto Dijkstra nam het bedrijf over van zijn vader. Al enige jaren zijn zoons Douwe Dijkstra en Albert Dijkstra alsook zijn neef Hein Buist al mede-eigenaar.

Met het toevoegen van Chris als verzekeringsadviseur en Klaas als register pensioenadviseur en erkend financieel adviseur wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd. Zowel de particulier als ondernemer kan terecht voor kundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financiële planning, pensioenen en woningmakelaardij. Alles onder één dak!


Delen via:
eigenaren-dijkstra-bij-notaris.png

Gerelateerde nieuwsberichten

Vragen? Neem contact met ons op.

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Wij informeren je graag

Vragen? 

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaand nieuwsbericht? 

Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden je vragen graag. Bovendien is een eerste adviesgesprek bij ons op kantoor altijd vrijblijvend.