Particuliere verzekeringen

Alle particuliere verzekeringen onder één dak

Onze verzekeringsafdeling kan u ontlasten van alle zorgen over de particuliere verzekeringen. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een verzekering of de afwikkeling van een schade. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen in uw specifieke geval. Wij zijn het aanspreekpunt voor de verzekeringen en helpen u bij het afsluiten van een verzekering of het melden van een schade. U hoeft daarom nooit rechtstreeks contact te hebben met de verzekeraar. Dit scheelt u een hoop tijd en energie die u in leuke dingen kunt steken.

Wij bieden nagenoeg alle particuliere verzekeringen aan. Omdat wij met meerdere verzekeraars samenwerken, zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar en kunnen wij het verzekeringspakket laten aansluiten op uw specifieke situatie.

Bent u benieuwd of u goed verzekerd bent of denkt u dat u te veel premie betaalt voor uw huidige verzekeringen? Wij kunnen vrijblijvend voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hierbij gaan wij graag de uitdaging aan om een premiebesparing voor u te realiseren.

Wilt u binnenkort starten als zelfstandig ondernemer en wilt u hulp in de keuze van de bedrijfsverzekeringen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur.

Uw verzekeringen goed geregeld

  • Deskundig en vrijblijvend advies
  • Beheer van uw verzekeringen
  • Hulp bij een wijziging of schade

Recente nieuwsberichten

Lees het laatste nieuws van Dijkstra Makelaardij

Bekijk alle nieuwsberichten

Wat doen we naast verzekeringen nog meer?