Bedrijfsverzekeringen

Specialist in analyseren, adviseren en beheren

Wilt u hulp bij de keuze hoe u uw bedrijf kunt verzekeren of wilt u de bestaande bedrijfsverzekeringen doornemen? Wij zijn uw gesprekspartner voor de bedrijfsverzekeringen. Wij bieden nagenoeg alle bedrijfsverzekeringen aan. Dit gaat van bijvoorbeeld het verzekeren van een bedrijfsgebouw tot een bestelauto en van het ziekteverzuim van personeel tot de aansprakelijkheid in het werk wat uw bedrijf uitvoert. Omdat wij met diverse verzekeraars samenwerken, zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar en kunnen wij het verzekeringspakket laten aansluiten op de specifieke situatie van uw bedrijf en de wensen die u als ondernemer heeft.

Zorg dat uw bedrijf geen risico’s loopt

  • Ontvang deskundig en vrijblijvend advies

  • U kiest zelf welke risico’s u verzekert

  • Wij zijn uw aanspreekpunt en hulp bij schade

Wij werken volgens de volgende aanpak:

Stap 1

Allereerst brengen wij een bezoek aan uw bedrijf. Zo hebben wij direct een goed beeld van het bedrijf en weten wij waarover wij praten.

Stap 2

Vervolgens maken wij een analyse van de risico’s die u in het bedrijf loopt. Deze risico’s kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld het bedrijfsgebouw, het werk wat wordt uitgevoerd of het personeel wat u in dienst heeft.

Stap 3

Wij brengen de risico’s voor u in kaart en bespreken deze risico’s met u in een vervolggesprek. In dit vervolggesprek zal ook de eventuele verzekeringsoplossing worden besproken voor de risico’s die u niet wilt of kunt dragen.

Stap 4

Wanneer de bedrijfsverzekeringen via ons kantoor lopen, onderhouden wij deze bedrijfsverzekeringen door middel van een onderhoudsgesprek. De verzekeringen blijven hierdoor aansluiten op uw bedrijf en uw wensen als ondernemer. Verder zijn wij de contactpersoon voor een wijziging in de verzekeringen of bij de behandeling van een schade. Dit betekent dat u de wijzigingen of schade bij ons meldt en wij dit verder voor u verwerken. Het voordeel hiervan is dat u als ondernemer zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan deze werkzaamheden en u zich bezig kunt houden met de werkzaamheden in uw bedrijf.

Naast de verzekeringen voor uw bedrijf bieden wij ook de verzekeringen voor u als ondernemer aan. Denk hierbij aan de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Recente nieuwsberichten

Lees het laatste nieuws van Dijkstra Makelaardij

Bekijk alle nieuwsberichten

Wat doen we naast verzekeringen nog meer?