Mijn favorieten

Onze medewerkers

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

Otto Dijkstra
Otto Dijkstra
NVM Makelaar-Taxateur
Mijn naam is Otto Dijkstra. Sinds 1978 werkzaam in de makelaardij. Als eigenaar van Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies werk ik als makelaar met veel plezier en noordelijke nuchterheid bij het realiseren van uw woonwensen.
Douwe Dijkstra
Douwe Dijkstra
Mijn naam is Douwe Dijkstra en ben sinds 2015 werkzaam bij Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies. Het mooiste aan het makelaarsvak is de combinatie van het contact met mensen en de diversiteit aan woningen waarmee we mogen werken. Ik ben recht door zee en zakelijk maar altijd met een glimlach en heel veel plezier. Het geeft altijd veel voldoening een tevreden opdrachtgever te hebben én een blije koper. Ik ben daarnaast ontzettend trots op ons mooie familiebedrijf en werk er met ons hele team hard aan om elke dag weer het verschil te kunnen maken.
Albert Dijkstra
Albert Dijkstra
NVM Makelaar-Taxateur
Mijn naam is Albert Dijkstra en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies. Als Register Makelaar Taxateur Wonen ben ik breed inzetbaar en heb ik alle kennis in huis voor het taxeren en het aan- en verkopen van woningen.

Voornamelijk op het gebied van taxeren ben ik erg actief en hou ik mij graag bezig met complexe vraagstukken. Naast dat ik veel woningen taxeer i.v.m. de financiering van de woning doe ik ook taxaties bijzonder beheer en taxaties inzake de Waarderegeling van de NAM. Ik ben actief betrokken bij de innovaties rondom de taxatiemarkt en ook hou ik de ontwikkelingen goed in de gaten.
Hein Buist
Hein Buist
Hypotheekadviseur - FFP Gecertificeerd financieel planner
Mijn naam is Hein Buist, sinds maart 2008 werkzaam bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Na mijn studie en werkervaring op andere kantoren, ben ik hier begonnen als office manager. Nadat ik in de afgelopen jaren diverse aanvullende opleidingen heb gehaald help ik u als Erkend Hypotheekadviseur graag verder. Ook op het gebied van schadeverzekeringen ben ik uw aangewezen persoon. Ik sta ingeschreven in het Register Financieel Dienstverlener op het gebied van wft- basis, hypothecair krediet incl. beleggen, consumptief krediet, schade particulieren, schade bedrijven en levensverzekeringen incl. beleggen.
Caspar Woudt
Caspar Woudt
Makelaar
Ik ben Caspar Woudt en sinds oktober 2018 in dienst van Dijkstra makelaardij. Na mijn studie makelaardij en vervolgstudie Vastgoedkunde heb ik vanaf 2005 een ruime ervaring opgedaan bij de verkoop van nieuwbouwwoningen en de advisering als NVM Woningmarktconsultant. Na een paar jaar heb ik de overstap gemaakt als makelaar naar de bestaande woningmarkt. Ik vind makelaardij nog steeds het mooiste vak dat er bestaat en ben u dan ook graag van dienst om uw woonwensen te realiseren.
Petra Harms
Petra Harms
Binnendienst medewerker hypotheken & verzekeringen
Mijn naam is Petra Harms en ik ben sinds 2017 werkzaam bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Ik heb jaren in het bankwezen gewerkt, waar ik veel ervaring heb op gedaan met hypotheken en verzekeringen. Als binnendienst medewerkster hypotheken & verzekeren, ondersteun ik de financieel adviseur in zijn dagelijkse werkzaamheden. Ik zorg dat de administratieve afwikkeling soepel verloopt. Wat ik belangrijk vind in mijn functie, is het contact met klanten en de klant verder helpen in hun financiële proces.