Mijn favorieten

Hypotheek oversluiten

Hypotheek OversluitenHet lijkt vaak aantrekkelijk om een hypotheek over te sluiten als de rente lager staat dan toen u de hypotheek afsloot. Voordat de vaste renteperiode afgelopen is, betaalt u boeterente. En die kan fors zijn. Het is daarom lang niet altijd voordelig om een hypotheek over te sluiten. Soms is oversluiten wel interessant, bijvoorbeeld als de renteperiode bijna afgelopen is of als u de meerwaarde van uw woning mee wilt nemen in de nieuwe hypotheek. Wij leggen u graag uit wat in uw situatie uw voor- en nadelen zijn.

Veel mensen laten hun hypotheek pas herberekenen wanneer zij denken dat de hypotheekrente lager kan. Maar onder 'Financieel Advies' wordt meer verstaan. Het is verstandig om met regelmaat, bijvoorbeeld eens in de vier jaar, uw persoonlijke situatie te laten herberekenen. Heeft u een overlijdensrisicoverzekering die al een aantal jaren loopt? De kans is dan erg groot dat u maandelijks geld kunt besparen.

U twijfelt of u nog ergens op kunt besparen, dat is voor ons niet vreemd. Wij gaan daar graag in vertrouwen met u over in gesprek. Maakt u gerust een afspraak bij ons op kantoor, zodat wij u in het eerste gesprek vrijblijvend kunnen adviseren of een verder advies- en bemiddelingstraject zinvol is.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring