Mijn favorieten

Hypotheken


Wilt u graag een eigen huis kopen? De kans is dan groot dat u te maken krijgt met het afsluiten van een hypotheek. Wij helpen u graag door het geven van financieel advies. Daarbij kijken we niet alleen naar de laagste rente, maar ook naar talloze andere aandachtspunten. Ook wanneer u al een hypotheek heeft dan is het werk nog niet klaar.

 

Uw situatie kan persoonlijk veranderen, maar ook invloeden van buitenaf zijn een belangrijk aandachtspunt. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van een economische crisis, het door de overheid veranderen van fiscale spelregels en het dagelijks veranderen van de hypotheekrente.

Wij zien een belangrijk onderscheid tussen een product en een dienst. Een bank wil een product (hypotheek) verkopen. Wij willen u een dienst aanbieden, namelijk het geven van financieel advies.

 

Denk hierbij aan de situatie rondom het aan- en verkopen van uw woning, maar vooral ook aan het geven van advies rondom veranderingen in uw leven. Steeds vaker vragen onze cliënten aan ons of wij hun willen helpen bij de situatie rondom een overlijden, trouwen, samenwonen, echtscheiding, schenken of het financieel plannen van hun vermogen.
 

Hein Buist vertelt in deze video verschillende mogelijkheden om te besparen op je hypotheek.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring