Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Westergast 1 A in Zuidhorn 9801 AX

Westergast 1 a

9801 AX Zuidhorn
Vraagprijs € 110.000,- k.k.
0594-501501

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1950 Woonoppervlakte 275 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Altijd al kantoor of atelier aan huis willen hebben? Dan is dit je kans om je plannen te verwezenlijken. In opdracht van de gemeente Westerkwartier wordt deze voormalig sportzaal verkocht waarbij er vele mogelijkheden zijn.

Het gebouw is gebouwd in 1950 en heeft een vloeroppervlak van...
Lees meer

Omschrijving

Altijd al kantoor of atelier aan huis willen hebben? Dan is dit je kans om je plannen te verwezenlijken. In opdracht van de gemeente Westerkwartier wordt deze voormalig sportzaal verkocht waarbij er vele mogelijkheden zijn.

Het gebouw is gebouwd in 1950 en heeft een vloeroppervlak van circa 275 vierkante meter. De indeling bestaat onder andere uit een entree, een centrale hal met aan weerszijden een toilet, een technische ruimte, een kelder, twee kleedruimtes met aangrenzende doucheruimte en een sportlokaal (circa 200 vierkante meter). De totale perceeloppervlakte is 835 vierkante meter.

De huidige bestemming is maatschappelijk Sport. De gemeente staat open voor een functiewijziging voor zover het passend is in de woonomgeving. Hierbij kan worden gedacht aan een woonfunctie voor maximaal 2 woningen al dan niet gecombineerd met kantoor aan huis, atelierruimte of bed en breakfast.

Het gebouw wordt per inschrijving verkocht waarbij de minimale inschrijfprijs € 110.000,- kosten koper bedraagt en er zijn twee mogelijkheden om te kijken.
- Open huis: zaterdag 5 oktober 2019 tussen 09:30 uur en 11:00 uur.
- Open huis: vrijdag 11 oktober 2019 tussen 16:00 uur en 17:30 uur.
- De inschrijving sluit op woensdag 30 oktober 2019 om 13:00 uur.

*** Bezichtigingen worden alleen uitgevoerd tijdens de voorgenoemde open huis tijden, buiten deze tijden zijn er geen bezichtingingsmogelijkheden ***

Bijzonderheden:
- Asbestinventarisatierapport aanwezig
- Gelet op de milieuzonering van de gasleiding en het Van Starkenborghkanaal is een bestemming voor minder zelfredzame personen niet mogelijk zoals bijvoorbeeld een BSO.
- Er wordt een kwalitatieve verplichting opgenomen t.b.v. het behoud van de karakteristieke geveldecoratie van Anno Smith aan de noordgevel van het gebouw.
- De parkeerplaatsen ten noordoosten van het perceel zullen worden verwijderd en de erfafscheiding ligt ongeveer halverwege de parkeerplaatsen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 110.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1950 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 275 m² Perceeloppervlakte 835 m² Inhoud 1900 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel Buitenruimte Tuin Zijtuin Hoofdtuin Zijtuin Oppervlakte hoofdtuin 256 m² (16.0 m bij 16.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Kwaliteit tuin Aan te leggen Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Sport Huidige bestemming Sport Kadastrale gegevens Gemeente Zuidhorn Sectie F Perceelnummer 6492 Oppervlakte 835 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Westergast 1 a, 9801 AX Zuidhorn

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring