Mijn favorieten

Taxaties

Waarde woning
U wilt de waarde weten van uw woning. Een woning taxatie geeft hier antwoord op. Doordat wij dagelijks met onroerende zaken bezig zijn, volgen wij nauwlettend de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Één van de essentiële punten om de waarde van uw (toekomstige) onroerende zaak te bepalen.

Waarom een woning taxeren?
Indien u een woning wilt kopen of verbouwen dan zal de desbetreffende geldverstrekker vragen om een taxatie van de woning, hiermee weten ze wat uw waarde van uw woning is. Uiteraard kunnen er ook andere doelen zijn waarom de woning getaxeerd moet worden zoals bijvoorbeeld bij echtscheiding.

Hoe word de waarde van uw woning bepaald?
De waarde van de woning word bepaald aan de hand van verschillende zaken. Zo wordt er onder anderen gekeken naar de locatie van de woning, het type en soort woning. Ook word er gekeken hoe is het gesteld is met het onderhoud van de woning en naar de transactieprijzen van soortgelijke woningen die in de buurt verkocht zijn.Gecertificeerde taxateurs
Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Wij zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en aangesloten bij diverse validatie instituten zoals het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en Taxateurs Unie.

Dankzij een verplichte periodieke hercertificering blijft de kwaliteit en de kennis gewaarborgd. Wij zijn dus bij uitstek geschikt om een deskundige taxatie voor u uit te voeren.

Neem contact met ons op indien u een woning wilt taxeren.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring