Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Oostergast | Regulusstraat | 3 vrijstaande woningen
9801 WG Zuidhorn
Koopaanneemsom € 379.000,- tot € 380.473,- Beschikbaar
0594-501501

Kenmerken

Aantal kavels 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaand wonen in nieuwbouwwijk De Oostergast in Zuidhorn, zonder dat u een bouwkavel heeft? Het is mogelijk aan de Regulusstraat. Hier verrijzen drie onder architectuur ontworpen, energiezuinige, en onderhoudsarme vrijstaande woningen voorzien van drie slaapkamers, een bijkeuken, en een ruime...
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaand wonen in nieuwbouwwijk De Oostergast in Zuidhorn, zonder dat u een bouwkavel heeft? Het is mogelijk aan de Regulusstraat. Hier verrijzen drie onder architectuur ontworpen, energiezuinige, en onderhoudsarme vrijstaande woningen voorzien van drie slaapkamers, een bijkeuken, en een ruime zolderverdieping waar u desgewenst nog twee slaapkamers kunt realiseren. Deze woningen zijn gasloos, en worden opgeleverd met een lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen.

DE OOSTERGAST & ZUIDHORN
Wonen in de Oostergast te Zuidhorn betekent idyllisch wonen met een landelijk karakter, grote groene kavels en parkeren op eigen erf. Smalle intieme rijwegen met aparte fietspaden en een prachtig natuureiland als centrale ontmoetingsplaats. De wijk kenmerkt zich door een zeer gevarieerd woningaanbod hetgeen voor afwisselende straatbeelden zorgt. In de wijk zijn verschillende basisscholen aanwezig. Het centrum van Zuidhorn en het trein-/busstation liggen om de hoek.

In Zuidhorn vindt u een groot voorzieningenaanbod. Zuidhorn heeft een gevarieerd winkelaanbod met diverse supermarkten, verswinkels, drogisterijen, opticiens, kledingzaken en delicatessenwinkels. Daarnaast biedt het dorp een actief (sport)verenigingsleven, een breed aanbod aan basisscholen, een gezondheidscentrum, kinderdagverblijven en een divers en groeiend horeca-aanbod.

De Oostergast bevindt zich op loopafstand van NS Station Zuidhorn met rechtstreekse treinverbinding naar onder andere Groningen (9 min.) en Leeuwarden (35 min.). Met de auto bent u via de N355 in 10 minuten in Groningen. Fietst u liever? Binnen 30 minuten bent u met de fiets in Groningen. Voor thuiswonende studerende kinderen is er een rechtstreekse busverbinding naar het Zernike-complex (13 min.).

VRIJSTAANDE WONINGEN
De onder architectuur ontworpen woningen worden gebouwd aan de Regulusstraat in het noordoosten van de wijk op bouwkavels van circa 34 meter diep met de achtertuin gericht op het noordwesten. De woningen worden in de basis voorzien van drie slaapkamers, een vaste trap naar de zolderverdieping, een schuifpui naar de zijtuin, en een inpandige bijkeuken. Buitenschilderwerk behoort tot het verleden. Deze woningen worden opgeleverd met kunststof kozijnen en goten. U bespaard hiermee een hoop onderhoudskosten.

KENMERKEN WONING
- Woonoppervlakte: 144 m2
- Inhoud: 540 m3
- Binnenwerkse afmeting: 5,79 x 9,39
- Kaveloppervlakte: van 464 m2 tot 470 m2
- Gasloos
- Prijzen vanaf € 379.000,-- vrij op naam

EXTRA OPTIES
- Erker aan de voorzijde van de woning
- Garage
- Extra dakkapellen
- Sanitair en betegeling toilet en badkamer
- Trappenhuis met gemetselde dakkapel op zolder

Deze opties zijn in de onder foto's getoonde impressies verwerkt zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden. Meerdere opties dan wel uitbreidingen op de zijn in overleg met de ontwikkelaar en architect bespreekbaar.

INDELING
De begane grond van de woning kent de navolgende indeling: entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang. De woonkamer met open keuken zijn tezamen circa 40 vierkante meter groot en zijn voorzien van vloerverwarming en een schuifpui naar de zijtuin. Naast de keuken bevindt zich een inpandige bijkeuken met onder andere witgoedaansluitingen. Op de verdieping geeft de overloop toegang tot drie ruime slaapkamers van circa 14, 12, en 10 vierkante meter groot, en een badkamer van circa 7 vierkante meter. Doordat de woning een hoge gootlijn heeft, is er geen ruimteverlies op de verdieping en worden alle ruimtes uitgevoerd met rechte wanden. Een vaste trap geeft toegang tot de zolderverdieping die zich uitstekend leent voor het realiseren van maximaal twee extra slaapkamers.

VERKOOP, PLANNING EN REALISATIE
De woningen worden gerealiseerd door Apoll Bouw, desgewenst onder garantie van Bouw Garant. De geplande oplevering ligt in het laatste kwartaal van 2020. Heeft u interesse in een van deze schitterende woningen neemt u dan snel contact met ons op.

Verkoopprocedure geschiedt door toewijzing. Aanmelden hiervoor kan met behulp van een INSCHRIJFFORMULIER tot vrijdag 13 september 2019 om 12:00 uur.

Het inschrijfformulier, de verkoopprocedure en de digitale verkoopdocumentatie (na start verkoop) zijn te downloaden vanaf DIJKSTRAMAKELAARDIJ.NL onder "Over ons/Downloads" onder het kopje "De Oostergast | Regulusstraat | 3 vrijstaande woningen"
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 379.000,- - € 380.473,- Indeling Gebruiksoppervlakte 144 m² t/m 152 m² Inhoud 540 m³ t/m 604 m³ Perceeloppervlakte 464 m² t/m 470 m² Start Verkoop 30-08-2019 Aantal kavels 3 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 9801 WG Zuidhorn

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.