Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
ANTARES 2020 - 12 appartementen in de Oostergast
9801 WH Zuidhorn
Koopaanneemsom € 269.900,- tot € 414.900,- Beschikbaar
0594-501501

Kenmerken

Aantal kavels 12 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

- ANTARES 2020 -

"Antares (Alpha Scorpii) is de helderste ster in het sterrenbeeld schorpioen. Antares is een rode superreus en een van de helderste sterren aan de hemel".

Om de 12 nieuwe koopappartementen ter vergelijken met een 'rode superreus'...
Lees meer

Omschrijving

- ANTARES 2020 -

"Antares (Alpha Scorpii) is de helderste ster in het sterrenbeeld schorpioen. Antares is een rode superreus en een van de helderste sterren aan de hemel".

Om de 12 nieuwe koopappartementen ter vergelijken met een 'rode superreus' gaat misschien te ver, maar we zijn ervan overtuigd dat de twaalf nieuwe koopappartementen aan de Antaresstraat een prominente plek krijgen in de Oostergast te Zuidhorn.

VERKOOPPROCEDURE
Heeft u interesse in een van de appartementen, dan dient u zich hiervoor in te schrijven voor maandag 9 december 2019, 17:00 uur. U kunt uw voorkeuren kenbaar maken via het inschrijfformulier dat via ons kantoor beschikbaar is.

VIRTUAL REALITY BEZICHTIGING
Vanaf 26 november kunt u exclusief bij Dijkstra Makelaardij een bezichtiging van deze appartementen genieten in virtual reality. U kunt hiervoor een afspraak maken bij ons op kantoor. Tijdens deze afspraak kunt u de appartementen, en alle indelingsvarianten rustig bekijken met een zogeheten VR-bril, een unieke ervaring.

De Antares 2020, naar een ontwerp van VDP architecten uit Groningen, heeft een prachtige silhouet met over drie verdiepingen vier appartementen per etage. De woningen variëren in grootte van circa 80 tot 120 vierkante meter en zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Zo is ieder appartement voorzien van zijn eigen individuele warmtepomp en gebalanceerd ventilatiesysteem. Uiteraard kunnen PV-zonnepanelen niet ontbreken. De materialen van de buiten- en de binnenschil zijn hoogwaardig en robuust. Door de grote gevelvullende raampartijen op beide uiteinden van de Antares, en de grote raampartijen in de zijgevels kunt u optimaal genieten van de sterren.
De buitengevels zijn doorgetrokken bij het balkon, dit zorgt voor een prettige privacy en functioneert bovendien als zonwering voor de warme dagen. De rood/oranje gevelsteen past zeer goed bij het spectrum van de superster.

Het is er fijn, ruim en licht wonen in een spiksplinternieuw appartement op een prachtige locatie in een groene omgeving. Alle 12 ruime woningen zijn aan de voorzijde van het gebouw toegankelijk via een centrale ingang met een lift of via de trap.

DE APPARTEMENTEN
De in totaal 12 appartementen komen in verschillende types en varianten. Elk type appartement heeft een aantal variatiemogelijkheden. De beschikbare types zijn:

- Type A
- Type B
- Penthouse

DE OOSTERGAST
Deze ruim opgezette nieuwbouwwijk biedt plek aan jong en oud en is gelegen op loopafstand van het trein- en busstation waarmee u binnen 10 minuten in Groningen bent. Via het groene hart van de Oostergast, het natuureiland en de dorpsweide loopt of fietst u in alle rust het centrum van Zuidhorn in waar u tal van voorzieningen aantreft waaronder diverse supermarkten, versspeciaalzaken, en diverse horeca- en eetgelegenheden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 269.900,- - € 414.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 80 m² t/m 120 m² Inhoud 222 m³ t/m 467 m³ Start Verkoop 25-11-2019 Aantal kavels 12 Vrij 12 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement
Route van naar , 9801 WH Zuidhorn
 • Te koop
   in Zuidhorn 9801 WH
  Prijs € 289.900,- tot € 299.900,- Status Beschikbaar
  Type A
  • Te koop
    in Zuidhorn 9801 WH
   Prijs € 269.900,- tot € 279.900,- Status Beschikbaar
   Type B
   • Te koop
     in Zuidhorn 9801 WH
    Prijs € 399.900,- tot € 414.900,- Status Beschikbaar
    Penthouse

    Contact

    Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
    Persoonsgegevens
    Adresgegevens
    Contactgegevens
    Opmerkingen
    Privacy
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring

    Persoonsgegevens

    Contactgegevens

    Privacy
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring

    Nieuwbouw inschrijven

    Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.