Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vrije kavels in de Oostergast, fase 2D-a
9801 WH Zuidhorn
Koopaanneemsom € 0,- tot € 0,- Beschikbaar
0594-501501

Kenmerken

Aantal kavels 36 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Bijzonder Wonen Bereikbaar.. Het kan in De Oostergast!

Een eigen huis bouwen? Dat kan in De Oostergast, een prachtige wijk in het mooie Zuidhorn.

Zelf uw eigen vrijstaande woning bouwen in Zuidhorn? Volgens uw eigen wensen? Dat kan in De Oostergast in Zuidhorn. De nieuwste...
Lees meer

Omschrijving

Bijzonder Wonen Bereikbaar.. Het kan in De Oostergast!

Een eigen huis bouwen? Dat kan in De Oostergast, een prachtige wijk in het mooie Zuidhorn.

Zelf uw eigen vrijstaande woning bouwen in Zuidhorn? Volgens uw eigen wensen? Dat kan in De Oostergast in Zuidhorn. De nieuwste fase van De Oostergast is fase 2D-a. Er zijn prachtige nieuwe kavels beschikbaar. De kavels zijn gelegen ten in het oosten van De Oostergast. We hebben weer een mooie diversiteit aan kavels: Ruime kavels tot 626 m2 maar ook is gedacht aan een kleinere kavel voor als het allemaal niet zo groot hoeft. U heeft al een kavel vanaf 353 m2 groot.

Fase 2D-a is gelegen ten noorden van de reeds gerealiseerde bebouwing in woonwijk De Oostergast. Centraal in deze fase ligt een prachtig natuureiland. Op het natuureiland, middenin De Oostergast, komt een uniek en gevarieerd park waar ruimte is voor sport, spel en ontmoeten!

De Oostergast
Net als de eerste fase van de Oostergast wordt ook de tweede fase een groene woonwijk van hoge kwaliteit met een dorpse sfeer en uitstraling. De tweede fase wordt gekenmerkt door een ongekende ruime opzet. Slechts de helft van het gebied wordt bebouwd, de ander helft wordt helemaal ingevuld met groen. Inderdaad: de Oostergast is niet zomaar een wijk!

Wonen in de Oostergast betekent idyllisch wonen met een landelijk karakter, grote groene kavels en parkeren op eigen erf. Smalle intieme rijwegen met aparte fietspaden en een groene ruimte als centrale ontmoetingsplaats. Het centrum van Zuidhorn met haar voorzieningen en het treinstation liggen om de hoek.

Voorzieningen
In Zuidhorn vindt u een groot voorzieningenaanbod. Zuidhorn heeft een gevarieerd winkelaanbod met meerdere supermarkten, verswinkels, drogisterijen, opticiens, kledingzaken en delicatessenwinkels. Daarnaast biedt het dorp een actief (sport)verenigingsleven, een breed aanbod aan basisscholen, een gezondheidscentrum, kinderdagverblijven en de nodige horecavoorzieningen.

Bereikbaarheid
De Oostergast bevindt zich op loopafstand van NS Station Zuidhorn met rechtstreekse treinverbinding naar o.a. Groningen (9 min.) en Leeuwarden (35 min.). Met de auto bent u via de N355 in 10 minuten in Groningen. Fietst u liever? Binnen 30 minuten bent u met de fiets in Groningen. Voor thuiswonende studerende kinderen is er een rechtstreekse busverbinding naar het Zernike-complex (13 min.).

Bestemmingsplan en bouwregels
Met betrekking tot deze fase van De Oostergast is het bestemmingsplan De Oostergast - Fase 2D-a van toepassing. In aanvulling op het bestemmingsplan is er o.a. een beeldkwaliteitsplan en stedenbouwkundig plan van toepassing verklaard waarin nadere regels met betrekking tot het bebouwen van een vrije kavel zijn omschreven. Het beeldkwaliteitsplan, stedenbouwkundig plan en de verkoopvoorwaarden zijn o.a. te downloaden via de website van de verkopend makelaar (http://www.dijkstramakelaardij.nl/overons/downloads).

Duurzaamheid
De Oostergast gaat met haar tijd mee. Dat betekend onder meer dat de Gemeente Westerkwartier graag wil bijdragen aan een beter milieu en leefkwaliteit op lange termijn. De kavels die vanaf nu worden aangeboden zullen niet langer aangesloten worden op het gasnet. Daarnaast biedt de gemeente Westerkwartier diverse subsidies aan diegenen die energiezuiniger dan de norm willen gaan bouwen!

Kavelprijzen en afmetingen
De kavelafmetingen van de nu aangeboden kavels variëren van 353 m2 m2 tot 626 m2. De 'vrij op naam'-prijs die per kavel wordt weergegeven is inclusief BTW, leveringskosten en kadasterkosten.

Uitgifte van kavels gaat op beschikbaarheid. Wilt u op de reservelijst komen voor een specifieke kavel die nu reeds onder optie is, of een optie op een kavel die nog beschikbaar is? Neem dan ook contact op met de makelaar.
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 999 m³ Perceeloppervlakte 353 m² t/m 935 m² Start Verkoop 18-05-2017 Aantal kavels 36 Vrij 31 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 9801 WH Zuidhorn

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.